NOTÍCIA
agenda

Codi Ètic


La participació en qualsevol espai de Consensus comporta l'assumpció íntegra d'aquest Codi ètic.

Identificació Personal
Tots els missatges que enviis a Consensus (tant a través del correu electrònic com a través dels formularis) han d'anar identificats amb el teu nom. Les contribucions anònimes no seran acceptades.

Ús del llenguatge
Fes les teves aportacions des del respecte. Els missatges no poden ser redactats amb voluntat d'ofendre ni utilitzar llenguatge groller. No facis declaracions calumnioses, amb voluntat d'incitar a l'odi racial, contràries a la legislació vigent o a la Declaració Universal dels Drets Humans.

Responsabilitats
Ets legalment responsable d'allò que escrius. Particularment, tu ets el responsable únic de qualsevol possible violació de la confidencialitat, de qualsevol vulneració dels drets d'autor o de qualsevol altre dret de la propietat intel.lectual que pugui atribuir-se de les teves intervencions en aquest web.

Confidencialitat de les dades
Es garanteix la confidencialitat i la privacitat de les dades personals que eventualment es demanen per a participar en qualsevol de les possibilitats que s'ofereixen.

Compromisos
Els responsables de l’Ajuntament es comprometen a llegir periòdicament les aportacions i consultes i respondre-les en el mínim de temps possible. L'administrador de Consensus es compromet a actualitzar periòdicament aquest web.

Declinació de Responsabilitat
L'Ajuntament de no es responsabilitza de l'exactitud, veracitat i seriositat de cap informació (incloses declaracions d'opinió o consells) escrita per als usuaris de Consensus. En cap cas és responsable del contingut dels missatges d'aquests usuaris, o de qualsevol acció subsegüent presa com a resultat d'aquests missatges. Totes les declaracions fetes en els debats reflecteixen només el punt de vista dels seus autors. Aquests són els únics responsables del seu contingut.

Si vols suggerir canvis en el Codi Ètic escriu a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la . L'equip de Consensus té el dret de canviar aquestes normes de tant en tant, sense haver de notificar-ho als usuaris d'aquest web.

 
Participació ciutadana
c. major, 329, 08759 Vallirana, 93 6830810