Consultes ciutadanes
agenda

L'Ajuntament de Sant Just Desvern canalitza les consultes ciutadanes a través del portal fem.santjust.net, amb l'objectiu d'apropar a la ciutadania, compartir i millorar els processos participatius que s'incien des del consistori. La plataforma facilita la participació de les persones empadronades al municipi en la presa de decisions sobre diversos aspectes municipals.

L'any 2017, la ciutadania de Sant Just va votar entre sis propostes dels processos participatius, amb el compromís de l'Ajuntament de dur a terme el projecte que comptés amb més suports. La renovació de la pintura a le aules i als espais interiors de tots els centres educatius va ser la proposta guanyadora.

El 2018 es va iniciar una segona consulta ciutadana per batejar el nou espai verd situat a la cruïlla entre Rambla i Major. El procés participatiu va comptar amb les propostes d'una quinzena d'entitats del municipi i més de 900 vots repartits en dues rondes. El nom "Parc de la Rambla" va ser el més votat per part de la ciutadania.

Plataforma de participació
NET/
Fem Sant Just el 08 de abril de 2019

Participació ciutadana
Participa! Ajuntament de Sant Just Desvern, 93 480 48 00