NOTÍCIA
agenda
L’Ajuntament de Sant Just fomenta la participació ciutadana amb diverses accions

L’Ajuntament de Sant Just continua promovent la participació ciutadana amb diverses accions que recullen l’opinió i les inquietuds del veïnat.

La plataforma Fem Sant Just canalitza la participació de la ciutadania en la tria de les actuacions que reben 100.000 € dels pressupostos participatius. Prop de 600 persones empadronades també han votat el nom del Parc de la Rambla a través d’aquesta plataforma. D’altra banda, l’Ajuntament ha augmentat la seva presència a la xarxa amb més de 211.000 pàgines visitades al lloc web anualment, més de 1.700 perfils seguidors a Twitter i més de 1.200 a Instagram.

L’Ajuntament també obre diversos espais de participació amb col·lectius i veïnat, així com els fòrums de mobilitat i de residus, que posen a debat les actuacions de futur de l’Ajuntament en aquestes dues qüestions.

D’altra banda, el mes d’agost de 2018 es van fer públics els resultats d’un estudi d’opinió en què es donaven a conèixer, entre d’altres, el grau de satisfacció de viure a Sant Just Desvern dels veïns i veïnes, els equipaments més utilitzats i més ben valorats i els principals problemes del municipi, segons la ciutadania. L’enquesta va revelar que el 95% de les santjustenques i els santjustencs estan satisfetes o satisfets de viure a Sant Just. Les principals preocupacions de la ciutadania són el transport públic, l’oferta d’oci i cultura i l’accés a l’habitatge.

 
Participació ciutadana
Participa! Ajuntament de Sant Just Desvern, 93 480 48 00