CONSTRUINT CIUTAT - PRESSUPOST 2017
agenda

S'ha posat a disposició de la ciutadania un milió d’euros del pressupost municipal 2017 perquè siguin els veïns i les veïnes qui proposin projectes per ser executats des de l’Ajuntament.

S'han sotmès a votació 46 projectes amb un cost màxim de 200.000 € destinats a la millora de l'espai públic i equipaments municipals, o a finançar activitats o serveis d'acció social i intervenció comunitària.

Trobareu les bases de la convocatòria del Construint Ciutat 2016 adjuntes a aquesta pàgina.

El dia 18 de setembre va finalitzar el període de votació de propostes. Una vegada finalitzada la fase de treball tècnic per concretar el pressupost dels projectes inicialment seleccionats, podran ser executats un total de 12 projectes segons els resultats que podeu consultar al següent enllaç.

El passat 15 de novembre es va celebrar la sessió d'avaluació i contrast Què hem après del Construint Ciutat? on es van recollir idees i propostes a l'entorn del qüestionari elaborat durant el mateix període a tal efecte. Podeu accedir al conjunt de resultats i aportacions aquí. 

Una vegada tancat el procés d'avaluació d'aquesta primera edició, els projectes es troben en fase de concreció amb les entitats i ciutadania proposants de cara a la seva execució al llarg de 2017.

Si voleu seguir el dia a dia de com va el procés podeu seguir-nos al Twitter @sbdparticipacio

Document conclusions Construint Ciutat - Pressupost 2017
PDF
Document Conclusions Construint Ciutat el 20 de desembre de 2016

Resultats del procés
PDF
Resultats Construint Ciutat 2016 el 25 de octubre de 2016

Díptic - Llistat projectes i sistema de votació
PDF
Díptic - Llistat projectes i sistema de votació el 29 de agost de 2016

BASES CONVOCATÒRIA
PDF
BASES CONVOCATÒRIA el 18 de maig de 2016

Participació ciutadana
Pl. Sant Roc s/n, 93 745 31 00