Procés de consulta i validació ciutadana del projecte Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (Estratègia DUSI_Sabadell)
agenda

L’Ajuntament té previst posar en marxa una estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat i presentar-se a la convocatòria del Ministeri d’Hisenda per a la selecció d’aquestes estratègies, que seran cofinançades mitjançant els programes de fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional).

Per aquest motiu, s’obre un procés de consulta i validació ciutadana sobre el contingut que hauria d’incloure aquest projecte en diversos camps del desenvolupament urbà, com són la mobilitat urbana en xarxa, el nou model productiu i el nou model de transformació urbana i de cohesió social. 

Aquest procés de consulta i validació obert a tota la ciutadania es concreta en dos formats: per una banda, una jornada de debat presencial i, per una altra, un qüestionari on line. 

En la jornada presencial hi haurà l’oportunitat d'aprofundir en cadascun dels camps citats, a través de tallers sectorials i transversals. Es tracta d’una sessió de treball cooperatiu adreçada a la ciutadania en general i, especialment, a aquell teixit associatiu organitzat (entitats, gremis, grups empresarials...) que té una relació directa amb l’àmbit del projecte. La jornada tindrà lloc el proper divendres 27 de novembre de 18 a 20.30 h al Casal Pere Quart (Rambla, 69). Per assistir-hi, podeu omplir la butlleta d’inscripció adjunta. 

En aquesta mateixa pàgina, també podeu contestar el qüestionari, estructurat en els mateixos blocs temàtics que la jornada, que estarà disponible fins l’1 de desembre de 2015. 

Els resultats del procés de consulta i validació s’incorporaran al projecte que es presentarà a la convocatòria. 

Adjunt podeu consultar la informació sobre el projecte Estratègia DUSI_Sabadell

 

Documentació Projecte Estratègia DUSI_Sabadell
PDF
Document presentat Projecte Estratègia DUSI_Sabadell el 02 de maig de 2016
PDF
Resultat Proces Particpatiu projecte Estratègia DUSI - Sabadell el 25 de abril de 2016
PDF
Projecte Estratègia DUSI_Sabadell el 20 de novembre de 2015

Participació ciutadana
Pl. Sant Roc s/n, 93 745 31 00