QUÈ10
agenda

Procés Consultiu per a l'elaboració del Pressupost Municipal de l'any 2010.

JA POTS CONSULTAR ELS RESULTATS DEL PROCÉS.

Documents i Multimèdia
PDF
Resultats procés consultiu QUE10? el 29 de setembre de 2009

CONTACTE
Si vols contactar amb el responsable d'aquest espai de participació, únicament cal que ens indiquis el teu nom i el teu correu electrònic (per tal de poder respondre't), juntament amb el teu comentari, i que després cliquis sobre "Enviar"


QUÈ10? - PROCÉS CONSULTIU
Aquest qüestionari s’emmarca en els processos de consulta sobre el pressupost municipal endegats aquest mandat amb la denominació “QUÈ08?” i “QUÈ09?”. Les propostes que conté pretenen, d’una banda, donar resposta a les diferents necessitats expressades pels participants en les edicions anteriors i, d’una altra, abordar les necessitats que l’Ajuntament detecta en la seva anàlisi de realitat ciutadana.  Tot i que els àmbits temàtics que us proposem no responen estrictament a la divisió departamental de l’Ajuntament, aquesta proposta consultiva pretén donar una visió de les actuacions que es desenvolupen des de l’Ajuntament agrupant les línies de treball en 7 eixos diferents: 1 serveis d’atenció a les persones, 2 desenvolupament econòmic, 3 igualtat d’oportunitats, 4 habitatge i patrimoni, 5 mobilitat i accessibilitat, 6 sostenibilitat i 7 informació i participació.

 

El sistema de preguntes té una doble funció: d’una banda, recollir l’opinió dels ciutadans i ciutadanes sobre quines propostes consideren prioritàries en la confecció del pressupost municipal de l’any 2010. I, d’una altra, recollir suggeriments concrets d’actuació, reflexions o inquietuds de la ciutadania que puguin ser ateses des del pressupost municipal.


Participació ciutadana
Pl. Sant Roc s/n, 93 745 31 00