PENSEM LA NOVA PLAÇA D'ESPANYA
agenda

La plaça d'Espanya serà el futur punt neuràlgic de connexió entre els diferents mitjans de transport públic de Sabadell. Abans d'iniciar les obres de la nova plaça, posem a l'abast de la ciutadania un qüestionari, que us animem a contestar,  per debatre els futurs usos de la plaça.

Documents i Multimèdia
PDF
Resultat del procés participatiu el 09 de febrer de 2015
ASP
METRO SABADELL el 14 de gener de 2010

PENSEM LA NOVA PLAÇA ESPANYA

 

QÜESTIONARI CIUTADÀ

 

A continuació teniu un qüestionari que ens ajudarà a recollir les vostres aportacions per a la remodelació de la plaça d'Espanya. Podeu contestar-lo de forma individual o bé conjuntament amb tota la família. Aquest qüestionari està pensat per promoure el debat entre les persones que usaran en un futur la plaça d'Espanya. Les dades que s'obtinguin representen únicament les opinions d'aquelles persones que hi han volgut participar.

 La nova plaça serà el punt neuràlgic de connexió entre els diferents mitjans de transport públic que hi ha a Sabadell: RENFE, Ferrocarrils de la Generalitat, autobusos urbans i interurbans i taxis. A la vegada, serà un espai de trobada i lleure.  Consideracions que cal tenir en compte a l'hora de contestar el qüestionari: 

q       A la plaça hi va ubicat l'accés a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat i a la de RENFE i, per tant, l'espai d'aquesta zona està condicionat per l'estació.

q       La plaça presentarà un desnivell des de la zona alta (av. de l'Alcalde Moix) i la zona baixa (av. de Josep Tarradellas ) d'uns 4 metres aproximadament.


Participació ciutadana
Pl. Sant Roc s/n, 93 745 31 00