BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 8 / 7 de juliol de 2011
30 de novembre de 2011
Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 8 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

 

ImageBUTLLETÍ NÚM. 8   /   7 de juliol de 2011

Consell Comarcal del Priorat - Plaça de la Quartera, 1 - 43730 Falset - 977830119 - participem@priorat.cat - www.consensus.cat/priorat

Image

 

ACTUALITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Publicada la memòria de les reunions sectorials

ImageDurant els mesos d'abril, maig i juny s'han realitzat diverses reunions amb les entitats de la comarca agrupades per sectors per aprofundir en els acords i compromisos de la Carta del Paisatge del Priorat.

Al web de la Carta del Paisatge del Priorat ja es pot consultar la memòria de les reunions sectorials. Aquest document explica el calendari de les reunions, amb quines entitats s'han dut a terme i també s'hi recullen les actes de cada una de les trobades.

Les reunions amb els sectors formen part del procés de redacció del Programa de Gestió de la Carta del Paisatge, el qual recollirà els acords, compromisos i accions de la Carta. Així doncs, l'objectiu de les sessions era aprofundir i detallar l'esborrany d'aquest programa que es va elaborar segons les conclusions i les fitxes treballades en els cicles de tallers.

Actualment, després d'un temps de reflexió per part de les entitats, el Consell Comarcal del Priorat ja ha començat a rebre propostes de compromisos i accions més detallats per part d'algunes entitats, com ara algunes cooperatives. El termini per presentar propostes no ha finalitzat i tots aquells organismes o entitats que vulguin fer-ho poden descarregar el formulari del web i enviar-lo.

 

DESTACATS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

PARTICIPA!

  • Vols que la teva empresa, entitat o organisme formi part de la Carta del Paisatge del Priorat? Entrega una proposta de compromís i acció: Formulari de propostes

 

  • Ets un professional del paisatge? Arquitecte? Paisatgista? Geògraf? La teva opinió com a expert és molt important per a nosaltres. Participa en el Debat d'Experts

 

  • Vius o treballes al Priorat i tens alguna idea sobre el que es podria fer per millorar, protegir i gestionar el nostre paisatge? Explica-la i la farem arribar als agents participants: I tu què pots fer pel paisatge del Priorat?

 

NOTÍCIES

 

DESCÀRREGUES

 

Més informació al web  www.consensus.cat/priorat

 

 

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119