BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 7 / 17 de juny de 2011
31 de març de 2011

Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 7 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

 

Image

 

ACTUALITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

L'opinió dels experts, el nou espai al web

ImageLa Carta del Paisatge del Priorat compta amb la col·laboració d'alguns col·lectius de professionals, vinculats en diferents mesures, amb el paisatge. 

Entre aquests col·lectius, comptem amb la vinculació de determinats col·legis professionals, que han nomenat el seu representant per als tallers i els debats de la Carta del Paisatge. Després d'haver-hi participat activament, han respost un breu qüestionari sobre el projecte i el seu paper en ell, que trobareu en aquest nou espai del web anomenat "L'opinió dels experts".

De moment hi ha publicades les entrevistes als representants dels col·legis d'ambientòlegs, de geògrafs i d'arquitectes. Però, com sabreu, l'estudi i la intervenció en el paisatge és multidisciplinari i, per tant, afecta també als enginyers agrònoms, els paisatgistes i els gestors del paisatge, entre d'altres.

Així doncs, aquest espai està obert a la participació de qualsevol professional, que podrà aportar la seva visió sobre el projecte en el Debat d'experts. Un debat públic amb les opinions dels experts de la comarca i de fora i amb aportacions de tothom qui vulgui.

 

 

DESTACATS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

ENTREVISTES

Els ambientòlegs

Image

Els geògrafs

Image

Els arquitectes

Image

 

PARTICIPA!

 

DESCÀRREGUES

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119