BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 6 / 10 de juny de 2011
31 de juliol de 2011

Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 6 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

 Image

 

 

 

 

 

  ACTUALITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Propostes d'accions i compromisos

El Consell Comarcal del Priorat recull, defineix i organitza les accions i compromisos que les entitats de la comarca proposen per a la gestió, ordenació i protecció del paisatge.

  ImageImmersos en la tercera fase de la Carta del Paisatge, els tècnics que redacten el projecte s'esforcen en reunir el màxim possible de compromisos i accions de les entitats públiques i privades de la comarca. El recull d'aquestes propostes es va iniciar amb el segon cicle de tallers i es va continuar amb la realització de reunions sectorials amb diverses entitats. Actualment, les entitats que van ser convidades a participar en el projecte, estant definint quin tipus de compromís adquireixen i quines accions aporten a la Carta; propostes que faran arribar al Consell Comarcal a través d'un formulari. El Consell Comarcal del Priorat ha posat a disposició de qualsevol persona i entitat aquest formulari i d'altres qüestionaris al web www.consensus.cat/priorat, per tal que puguin presentar les seves propostes.

Els formularis i les propostes rebudes s'avaluaran per comprovar que siguin coherents amb els objectius de la Carta. Si és així, s'afegiran al Programa de Gestió que constarà de dos tipus de compromisos: els estructurants i els específics. Els primers fan referència a l'estratègia d'implementació de la Carta, com per exemple el compromís de crear una comissió de paisatge encarregada del control del projecte. Els segons fan referència als objectius de qualitat paisatgística, com ara la proposta de compromís per part de la Cooperativa Agrícola Falset-Marçà de garantir la conservació de l'arquitectura del seu edifici, considerat patrimoni d'interès.

De moment, s'ha redactat un primer esborrany del Programa de Gestió, disponible també al web, que recull les propostes que els agents de la comarca van aportar en els tallers. Aquest document no és definitiu ja que s'anirà modificant amb les noves propostes rebudes.

 

DESTACATS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

PARTICIPA!

 

Si formes part d'una entitat o organisme de la comarca, encara pots contestar els qüestionaris per explicar-nos què feu pel paisatge del Priorat:

 

 

NOTÍCIES

 

DESCÀRREGUES

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119