BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 4 / 20 d'abril de 2011
31 de març de 2011
Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 4 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

Image

 

 

 

 

 

ACTUALITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

La Carta a la ràdio

ImageLa Carta del Paisatge del Priorat ha estat tema de conversa i de tertúlia des dels seus inicis fins a l'actualitat. Ha estat notícia en diversos mitjans de comunicació en paper i també radiofònics.

Un dels mitjans que ha fet més ressò del projecte ha estat Ràdio Falset, on s'ha parlat del tema en diversos programes i informatius. Algunes d'aquestes intervencions, sol·licitades pel Consell Comarcal del Priorat, estan disponibles al web de la Carta del Paisatge del Priorat, a la pestanya "La Carta a la ràdio", que enllaça amb els arxius d'àudio del web de Ràdio Falset.

El primer àudio que es pot consultar és el programa Tocar Ferro, que presenten les tècniques de joventut del Consell Comarcal del Priorat, i s'adreça al jovent de la comarca. En aquest programa van entrevistar a Joan Carles Garcia, vicepresident del Consell Comarcal del Priorat, que va explicar el projecte als joves del Priorat.

També es pot escoltar l'àudio d'una tertúlia, emesa el 26 de març de 2011, titulada "Objectius comuns de la Carta del Paisatge i la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO". Aquesta va asseure a l'estudi els impulsors dels dos projectes (el Consell Comarcal del Priorat i l'associació Prioritat) i representants de la Generalitat de Catalunya.

DESTACATS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 PARTICIPA!

 

NOTÍCIES

 

DESCÀRREGUES

 

AGENDA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Continuen les reunions sectorials el dia 21 d'abril de 2011 amb el sector de les denominacions d'origen vitivinícoles del Priorat.

Consulta l'agenda aquí.

 

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119