BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 2 / 25 de març de 2011
31 de març de 2011

Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 2 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

Image

 

 

 

 

 

ACTUALITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Image

El passat dia 22 de març de 2011, es va celebrar la segona Comissió de Seguiment de la Carta del Paisatge amb representants del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Observatori del Paisatge de Catalunya, l'equip redactor i el Consell Comarcal del Priorat.

En aquesta reunió es va fer balanç sobre les fases del projecte que ja s'han realitzat i es va presentar la memòria dels processos participatius i de concertació que s'han dut a terme durant aquest primer cicle. A continuació, l'equip redactor va presentar l'organització i la metodologia que es preveu que s'utilitzarà fins al final del projecte. Es va destacar la importància del segon cicle de tallers per a la proposta de línies estratègiques i d'accions de la Carta del Paisatge, que es realitzarà la propera setmana i, sobretot, la importància dels processos de concertació més en privat que es mantindran amb els diferents sectors després d'aquest cicle.

Després de la reunió, els membres de la Comissió de Seguiment, acompanyats de representants de la DOQ Priorat, la DO Montsant i l'associació Prioritat, van enregistrar una tertúlia sobre la Carta del Paisatge del Priorat i els objectius que té en comú amb la presentació de la candidatura del Priorat a ser declarat patrimoni cultural de la UNESCO.  Aquesta tertúlia s'emetrà demà, dissabte, dia 26 de març a les 19.00h i es repetirà el dimarts, dia 29 de març a les 18.30h a Ràdio Falset (107.6 FM).

 

DESTACATS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

PARTICIPA!

DESCÀRREGUES

 

AGENDA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Segon Cicle de Tallers de Concertació

28-03-11: Taller de concertació per a la definició d'objectius i accions de la Carta

  • Horari: de 19.00h a 21.00h
  • Lloc: Castell del Vi de Falset

29-03-11: Taller de concertació per a la definició d'objectius i accions de la Carta

  • Horari: de 19.00h a 21.00h
  • Lloc: Sala de la Societat de Cabacés

31-03-11: Taller de concertació per a la definició d'objectius i accions de la Carta

  • Horari: de 19.00h a 21.00h
  • Lloc: Ajuntament de Cornudella de Montsant

04-04-11: Taller de retorn del segon cicle de tallers

  • Horari: de 19.00h a 21.00h
  • Lloc: Castell del Vi de Falset

 

Objectiu: Inici del procés de proposta i definició d'accions per tal d'aconseguir els objectius de qualitat paisatgística sorgits del primer cicle de tallers.

Destinataris: Totes aquelles entitats, organismes i/o ciutadans que estiguin vinculats amb el paisatge del Priorat o hi tinguin interès.

Preguem confirmació d'assistència al telèfon 977 342 069 o per correu electrònic a at@limonium.org

NOTA: Aquests tres primers tallers d'aquest segon cicle tenen el mateix objectiu. Podeu escollir el dia i lloc que més us convingui (Falset dia 28, Cabacés dia 29 o Cornudella dia 31 de març de 2011).

 

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119