BUTLLETÍ
agenda
SIGNATURA DE LA CARTA DEL PAISATGE DEL PRIORAT
31 de juliol de 2012
Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 12 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

ImageBUTLLETÍ NÚM. 12   /   28 de setembre de 2012

Consell Comarcal del Priorat - Plaça de la Quartera, 1 - 43730 Falset - 977830119 - participem@priorat.cat - www.consensus.cat/priorat

 

Image

IMPORTANT: ACTE DE SIGNATURA DE LA CARTA   

Amb aquesta carta us volem convidar a l'acte de signatura conjunta de la Carta del paisatge del Priorat. L'acte se celebrarà el proper dijous, dia 4 d'octubre, les 12 hores, a la sala d'actes del Castell de Falset, i comptarà, entre d'altres, amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Honorable Sr. Lluís M. Recoder i Miralles, i dels representants de les entitats públiques i privades que han participat en el procés de redacció de la Carta.

Sabem que aquesta convocatòria resulta precipitada, però s'ha vist l'ocasió oportuna per poder realitzar aquest acte de signatura que clou tot el procés participatiu i de redacció de la Carta del paisatge del Priorat. Això permetrà poder continuar el procés engegat, iniciar noves accions i tirar endavant les propostes i compromisos adquirits pels signants i adherits al document final de consens. També pensem que, d'acord amb la recent convocatòria d'eleccions per a finals de novembre, el procés es podria dilatar més del previst i afectar negativament al treball realitzat fins ara.    

El Consell Comarcal del Priorat ha promogut la Carta del paisatge del Priorat amb l'objectiu de protegir, ordenar, gestionar, millorar i valoritzar els paisatges de la comarca ja que són un dels elements identitaris més importants i un recurs econòmic i de desenvolupament local de primer ordre. La Carta del paisatge s'ha pogut redactar gràcies al suport de la Subdirecció General de Planificació Territorial i Paisatge del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, així com de tots els agents i persones participants en el procés (ajuntaments, institucions, entitats, associacions, collectius, persones a títol individual...).

Esperem poder-vos trobar entre els assistents a l'acte, abans però, aprofito l'ocasió per saludar-vos cordialment.

Cèsar López i Anguera

President del Consell Comarcal del Priorat

Falset, 25 de setembre de 2012

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119