BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 11 / 22 de novembre de 2011
31 de març de 2011
Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 11 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

ImageBUTLLETÍ NÚM. 11   /   22 de novembre de 2011

Consell Comarcal del Priorat - Plaça de la Quartera, 1 - 43730 Falset - 977830119 - participem@priorat.cat - www.consensus.cat/priorat

 

Image

BUTLLETÍ ESPECIAL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  

S'acaba el temps de presentació de compromisos a la Carta del Paisatge

La redacció de la Carta del Paisatge del Priorat entra en la seva recta final recollint propostes ciutadanes

ImageLa recollida de compromisos concrets que s'incorporaran a la Carta del Paisatge del Priorat entra en la seva recta final. Després d'haver recopilat 26 compromisos en ferm (tant d'entitats com d'ajuntaments) i d'estar a punt de tancar-ne una vintena més, el Consell Comarcal del Priorat convida tothom de la comarca a presentar la seva proposta.

Després d'aquestes trobades amb els ajuntaments i les entitats de la comarca, i un cop recollides les seves propostes, ja només faltarà acabar de completar el Pla de Gestió de la Carta del Paisatge i el Document d'Acords. La previsió és poder presentar aquest últim document a tots els agents participants (institucions, entitats, escoles, ciutadans, empreses...) abans de final d'any,  i que tothom hi  pugui dir la seva abans de donar-lo per tancat definitivament.

Ajuntaments de la comarca al marge, les entitats que ja han presentat propostes concretes a la Carta del Paisatge són molt variades. Hi ha comunitats de regants, cooperatives agrícoles, entitats excursionistes, empreses particulars, zones escolars rurals, denominacions d'origen, etcètera. Hi ha, fins i tot, compromisos conjunts, entesos des de la collaboració, com el proposat per la Mancomunitat de municipis de la Serra de Montsant, el Departament d'Agricultura de la Generalitat i el Parc Natural de la Serra de Montsant.

En aquests moments, l'equip redactor de la Carta del Paisatge manté converses amb una vintena més d'institucions i entitats amb la idea de concretar, en breu, més compromisos en ferm. Així, per exemple, es mantenen contactes amb associacions i ajuntaments, però també amb collegis professionals, grups de mestres, cossos de seguretat i associacions de defensa forestal.

Per presentar propostes cal emplenar un imprès en què s'ha de concretar,de manera sintètica, el compromís i acció que el signant vol tirar endavant. La proposta de compromís s'ha de remetre al Consell Comarcal del Priorat i pot accedir-se al formulari a través del web www.consensus.cat/priorat.

 

DESCARREGUEU-VOS EL FORMULARI ! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Per presentar propostes d'accions i compromisos que la vostra empresa, entitat o organisme vol incorporar a la Carta del Paisatge, empleneu i envieu el següent document:

 

Més informació al web  www.consensus.cat/priorat

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119