BUTLLETÍ
agenda
Butlletí núm. 9 / 19 d'agost de 2011
30 de novembre de 2011
Benvolgut/da [NAME], us presentem el butlletí núm. 9 de la Carta del Paisatge del Priorat.

Esperem que sigui del vostre interès.

ImageBUTLLETÍ NÚM. 9   /   19 d'agost de 2011

Consell Comarcal del Priorat - Plaça de la Quartera, 1 - 43730 Falset - 977830119 - participem@priorat.cat - www.consensus.cat/priorat

 

Image

ACTUALITAT . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lo ViOli fa ressò de la Carta del Paisatge del Priorat

ImageEl Centre d'Estudis del Priorat i la Direcció General del Patrimoni Cultural editen periòdicament una revista anomenada LoViOli, que recull diversos articles sobre qüestions culturals relacionades amb el Priorat.

En l'últim número de la revista, l'onzè, han publicat un article sobre el projecte de redacció de la Carta del Paisatge del Priorat. El text el redacten els codirectors de l'equip redactor de la Carta del Paisatge, Albert Cortina i Eduardo Soler, i les tècniques del Consell Comarcal del Priorat encarregades del projecte, Elisa Barceló i Eva Torà.

En l'article es fa referència als motius que han portat a dur a terme un projecte d'aquestes característiques i explica també què és i què significa una Carta del Paisatge, destacant que «l'ordenació, la protecció i la millora del paisatge són, doncs, uns actius imprescindibles per a l'evolució futura de la comarca».

Més endavant, l'article fa referència al procés que s'ha dut a terme per debatre i consensuar el contingut de la Carta del Paisatge del Priorat, des de l'inici al febrer quan es varen convocar els primers tallers de participació ciutadana per debatre els objectius de qualitat paisatgística, fins l'actualitat en què s'està definint el Programa de gestió del paisatge conjuntament amb les diverses entitats de la comarca que s'hi han volgut vincular.

La revista es distribueix entre els socis del Centre d'Estudis del Priorat i també es pot adquirir en alguns dels punts de venta habituals del Diari del Priorat.

 

DESTACATS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

PARTICIPA!

  • Encara està obert el termini per presentar idees i propostes d'accions que la teva empresa, entitat o organisme pot aportar a la Carta del Paisatge. Omple el Formulari de propostes
  • Ets un professional del paisatge? Arquitecte? Paisatgista? Geògraf? La teva opinió com a expert és molt important per a nosaltres. Participa en el Debat d'Experts

 

DESCÀRREGUES

 

AGENDA . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Període de recollida de propostes dels agents socials, institucionals i econòmics i preparació de l'esborrany de Pla de gestió del paisatge, que més endavant es consensuarà amb els agents.

Més informació al web  www.consensus.cat/priorat

 

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119