Com s'hi pot participar?
agenda
escrit el 14 de febrer de 2011
El projecte de redacció la Carta del Paisatge del Priorat consta de dos processos que s'engeguen parallelament, amb la voluntat de facilitar que les conclusions i les línies estratègiques proposades gaudeixin d'un elevat grau de consens, de l'acceptació i del coneixement de tots.

 

El procés de concertació és el procés per mitjà del qual diferents agents públics i privats realitzaran trobades presencials per debatre i consensuar els objectius i les accions que formaran la Carta del Paisatge i que, finalment, si així ho decideixen, prendran algun tipus de compromís voluntari amb el paisatge del Priorat, signant el Document d'acords.

Aquests agents poden ser les administracions, les associacions i les entitats, experts en paisatge i/o ciutadans implicats en la protecció, transformació i gestió del paisatge del Priorat. Tots aquests agents formaran la Taula de Concertació i seran convidats a assistir a dos cicles de tallers participatius.

 

El procés de participació és el procés per mitjà del qual qualsevol persona, a títol personal o en nom d'una entitat, serà informat sobre el projecte i la seva evolució i podrà aportar la seva opinió sobre qualsevol aspecte que s'estigui debatent amb la Taula de Concertació. Les aportacions es podran fer a través d'aquest portal web, als fòrums, per correu electrònic o per telèfon, i posteriorment seran traslladades a la Taula de Concertació.

 

Image

 

 

Com podeu adherir-vos al projecte?

1)      Signatura de la Carta del Paisatge del Priorat: Els agents públics i privats que tinguin una implicació directa en la promoció de la Carta del Paisatge, signaran el Document d'acords.

 

2)      Adhesió compromesa: Els agents i les entitats que no signin la Carta podran, no obstant, adherir-se al document d'acords indicant algunes de les accions que ja desenvolupen o que es comprometen a desenvolupar i que estan vinculades amb algun dels objectius de qualitat paisatgística  i línies estratègies acordades en la Carta del Paisatge del Priorat. Aquestes accions s'adjuntaran als documents de la Carta del Paisatge en format de fitxes.

 

3)      Adhesió general: Finalment, qualsevol ciutadà, ciutadana o associació podrà adherir-se de forma general al document de consens de la Carta del Paisatge mitjançant l'espai web. Aquest tipus d'adhesió significa donar un vot de suport a la Carta del Paisatge, però sense establir cap compromís específic.

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119