Qui promou la Carta del Paisatge del Priorat?
agenda
escrit el 14 de febrer de 2011

El Consell Comarcal del Priorat, motivat per la voluntat de promoure la valorització del paisatge de la nostra comarca, promou i lidera la Carta del Paisatge del Priorat.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l'Observatori del Paisatge de Catalunya, a través de la Comissió de Seguiment de la Carta, participen en el procés d'elaboració d'aquest instrument de concertació, garantint la coherència de la mateixa amb els objectius de la Llei de Paisatge i assessorant a l'equip redactor i a la resta d'agents implicats.

L'Oficina de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya dóna suport al projecte per tal de promoure que tingui la màxima difusió i participació dels ciutadans del Priorat.

Limonium SL, i l'Estudi DTUM, formen conjuntament l'equip redactor de la Carta del Paisatge, qui s'encarrega de realitzar els estudis tècnics i dinamitzar els debats amb els agents del territori, així com dur a terme el procés de concertació i mediació fins assolir la signatura de la Carta.

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119