La Carta a la Ràdio
agenda

Degut a la seva importància per la comarca, la Carta del Pasiatge del Priorat és un tema que ha aparegut en molts mitjans de comunicació diferents, entre ells la ràdio.

Ràdio Falset ha emès en diverses ocasions notícies, entrevistes i tertúlies sobre la Carta del Paisatge. Algunes d'aquestes sol·licitades pel Consell Comarcal del Priorat per tal d'aclarir conceptes o explicar aspectes del projecte.

Tots aquells que no heu pogut escoltar aquestes intervencions radiofòniques podeu fer-ho per internet, mitjançant els enllaços al web de Ràdio Falset.

Actualment podeu escoltar:

- Tocar Ferro: programa radiofònic dirigit als joves de la comarca en el que es va entrevistar al Sr. Joan Carles Garcia, vicepresident del Consell Comarcal del Priorat.

- Tertúlia sobre la Carta del Paisatge: tertúlia sobre la Carta del Paisatge del Priorat i els objectius que té en comú amb la presentació de la candidatura del Priorat a ser declarat patrimoni cultural de la UNESCO.  Aquesta tertúlia va ser emesa dissabte, dia 26 de març a les 19.00h i dimarts, dia 29 de març a les 18.30h, a Ràdio Falset. Els participants van ser: el Sr. Eduard Rosell, Subdirector de la Direcció General d'Actuació Territorial I del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Pere Sala, Coordinador tècnic de l'Observatori del Paisatge de Catalunya; el Sr. Joan Carles Garcia, Vicepresident del Consell Comarcal del Priorat; la Sra. Roser Vernet, membre de l'associació Prioritat; el Sr. Sal·lustià Àlvarez, President de la DOQ Priorat; el Sr. Joan Asens, membre de la DO Montsant, i els Srs. Eduard Soler i Albert Cortina, codirectors de l'equip redactor de la Carta del Paisatge.  Va moderar la tertúlia el Sr. Alfons Reig.

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119