Digues la teva!
agenda

El paisatge és un aspecte molt important per la comarca del Priorat, per la gent que hi treballa, per la gent que hi viu, per la gent que la visita,... Per això és important escoltar a tothom. Si voleu donar la vostra opinió podeu fer-ho aquí, de tres maneres diferents:

1)      Podeu escriure al fòrum i debatre qualsevol aspecte de la Carta del Paisatge del Priorat. Els vostres comentaris seran publicats i podran ser llegits per qualsevol persona.

2)      Podeu enviar un comentari privat a la Comissió de Seguiment de la Carta del Paisatge del Priorat, a través de la bústia de contacte.

3)      Podeu contestar els qüestionaris que periòdicament es van activant sobre diferents temes relacionats amb la Carta del Paisatge.

 

Les aportacions seran revisades per la Comissió de Seguiment i, aquelles que considerin, es traslladaran als tallers de la Taula de Concertació.

JORNADA INFORMATIVA SOBRE LA CARTA DEL PAISATGE DEL PRIORAT info
La Jornada Informativa sobre la Carta del Paisatge del Priorat es va celebrar el passat 17 de febrer de 2011, a les 19.00h, al Teatre de l’Artesana de Falset. La sessió es va iniciar a les 19.15h amb la benvinguda del president del Consell Comarcal del Priorat, Josep A. Robles, seguida d’unes breus paraules d’Eduard Rosell, Subdirector General d’Actuació Territorial I, del Departament de territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i, Miseric...

Fitxes de treball i documents
PDF
Presentació de la Carta del Paisatge del Priorat el 02 de març de 2011
DOC
Fitxa de treball del primer taller el 23 de febrer de 2011

FòRUMS
Millorar el paisatge
escrit per el 17 de maig de 2011

En el moment del procés en què ens trobem, redactant el pla de gestió del paisatge, és molt important conèixer tots els aspectes del paisatge de la nostra comarca que es poden millorar o protegir. Per això ens interessa que vosaltres, tant si viviu, treballeu o feu turisme al Priorat, ens digueu quines millores paisatgístiques creieu necessàries.

Ja sabem que el Priorat és molt divers i que és difícil ...

  • Hola,

    -Penso que caldria regular els disparadors automàtics que s'utilitzen per fer fora les aus (al matí) i senglars (de nit) dels camps de conreu. No pot ser que segons on vas es sentin aquests sorolls de dia i de nit ja que perturba la tranquilitat i l'equilibri del paisatge (i el personal també). Hi han altres mètodes tant o més efectius per evitar l'atac de les aus. Si volem un paisatge equilibrat caldrà contemplar la contaminació acústica de l'entorn i, especialment en aquest cas i en altres casos, penso que és molt ofensiu per veïns i visitants.

    -Cal que es faci complir la llei d'accés motoritzat al medi natural als nostres camins i senders per part de particulars i empreses d'activitats (en aquest cas i en alguns casos podria estudiar-se el donar permisos per accedir a determinats espais com p.ex. els taxis 4x4 als parcs nacionals).

    Gràcies!

    escrit per Josep M. el 21 de maig de 2011

BúSTIA D'OPINIONS
Si vols participar en la Carta del Paisatge donant la teva opinió sobre algun dels aspectes que s'han portat a debat, únicament cal que ens indiquis el teu nom i el teu correu electrònic (per tal de poder respondre't), juntament amb el teu comentari, i que després cliquis sobre "Envia".


OPINA SOBRE EL PAISATGE DEL PRIORAT!
Si us plau, respon aquest breu qüestionari sobre diversos aspectes del paisatge del Priorat. La teva opinió compta!

Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119