Fitxes de treball i documents
agenda
   

Pots descarregar-te els documents i les fitxes que s'han utilitzat als tallers del primer cicle per a conèixer els 17 objectius de qualitat paisatgística que es debaten i consensuen en aquest primer moment del procés.

Jornada Informativa sobre la Carta del Paisatge

PDF

Presentació de la Carta del Paisatge del Priorat
CPP presentacio Jornada Informativa 17.01.11.pdf
Publicat  el 02 de març de 2011
Presentació del projecte de redacció de la Carta del Pasiatge del Priorat, el dia 17 de febrer, al Teatre de l'Artesana.

PRIMER TALLER: Objectius de Qualitat Paisatgística

DOC

Fitxa de treball del primer taller
Fitxa taller objectius_v01 (2).doc
Publicat  el 23 de febrer de 2011
Aquest document s'ha utilitzat en els tallers per conèixer els objectius més generals de la Carta del Paisatge del Priorat. Pots descarregar-te el document, emplenar-lo i enviar-lo a participem@priorat.cat, si vols fer-nos arribar la teva opinió. La fitxa demana que s'escriguin accions vinculades amb els objectius segons si ja s'estan duent a terme des de la seva entitat o empresa, si hi ha alguna acció a la que (en principi) es podria comprometre la seva empresa i altres accions que serien necessaries per complir l'objectiu, encara que no sigui la seva entitat qui la pugui realitzar. El contingut d'aquesta fitxa serà orientatiu per continuar els debats sobre els objectius i les accions de la Carta del Paisatge.
Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119