Volum II - Objectius de qualitat paisatgística
agenda
   

Aquest volum recull la proposta tècnica d'objectius de qualitat i estratègies d'intervenció per part de l'equip redactor i també el document que recull els objectius acordats entre els agents del territori.

Capítol I - Proposta tècnica dels objectius i estratègies d'intervenció

PDF

Proposta tècnica d'objectius i estratègies.
Vol_II_Cap_I_Objectius qualitat paisatgistica.pdf
Publicat  el 14 de febrer de 2011
Proposta tècnica de l'equip redactor que recull els objectius de qualitat que es poden assolir al Priorat segons els marcats en el Catàleg del Paisatge del Camp de Tarragona i les especificitats de la comarca i les línies estratègiques d'acció, tant generals com per a cada una de les subunitats de la comarca.

Capítol III - Memòria dels processos de comunicació, participació, mediació i concertació

PDF

Memòria de la primera part del procés (fins 16-02-11)
2010 CrtaPtgePriorat Vol II_CapIII_MemoriaProcesParticipacio.pdf
Publicat  el 17 de març de 2011
Document que descriu com s'han dut a terme el procés de comunicació i participació, per una banda, i el procés de mediació i concertació, a través del Primer Cicle de Tallers de Concertació. Aquesta memòria descriu les tasques dutes a terme fins a data de 16 de març de 2011.

Objectius Concertats al Primer Cicle de Tallers

PDF

Decàleg d'objectius de qualitat paisatgística (concertats als tallers)
Objectius Taula de Concertacio.pdf
Publicat  el 14 de març de 2011
En aquest document es descriuen els 10 objectius sorgits en la Taula de Concertació, durant el primer cicle de tallers. Aquests objectius són el punt de partida per proposar i consensuar accions específiques que permetin aconseguir els objectius. Per altra banda, aquests objectius poden ser redefinits fins al final del procés, segons les accions que es vagin especificant durant el segon cicle de tallers i les reunions amb les entitats i organismes que es durant a terme.
Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119