NOTÍCIA
agenda
Arriba el butlletí núm. 1 de la Carta del Paisatge del Priorat!
Imprimir a/e

A finals d’aquesta setmana es preveu que estigui enllestit el primer número del Butlletí Informa’t de la Carta del Paisatge, que contindrà la informació més rellevant del moment i un accés directe a les últimes notícies i esdeveniments.

El butlletí, que va llençar un número 0 especial fa unes setmanes, va aconseguir millorar la difusió de la Carta del Paisatge de manera excepcional. Aquest butlletí va ser llegit per més de 200 persones i va fer augmentar les visites de la pàgina web fins doblar el número de visites habituals.

Durant el mes de febrer de 2011, el primer mes d’existència del web, es van comptabilitzar un total de 823 visites i, en aquests moments, es superen ja el miler de visites. La majoria d’aquestes visites, un 89%, s’han fet des d'Espanya, però també hi ha hagut visites des de països com els Estats Units, el Japó i Anglaterra.

A més, es compta amb 39 usuaris registrats i s’han iniciat els fòrums d’opinió. El primer qüestionari publicat també ha tingut molt bona acollida. S’han enviat un total de 69 respostes al qüestionari, que han ofert una informació molt valuosa per al procés de redacció de la Carta del Paisatge.

S’espera que amb la publicació del butlletí núm. 1 millorin més les estadístiques del web. Aquest butlletí tindrà el format habitual. Es podrà llegir des del web Consensus, a l’apartat Informa’t, i serà enviat a tots aquells usuaris registrat que ho hagin sol·licitat.

Per a rebre el butlletí al correu electrònic personal es necessari registrar-se al web i subscriure’s marcant la casella corresponent.

 
Participació ciutadana
Consell Comarcal del Priorat Pl. de la Quartera, 1 de Falset, 977830119