BLOC DE L'AJUNTAMENT DELS INFANTS 2016
agenda

CONSTITUCIÓ DE L'AJUNTAMENT DELS INFANTS 2016

escrit per cvalls el 24 de febrer de 2016  

L’Ajuntament dels Infants 2016 es va constituir el dilluns 22 de febrer a les tres de la tarda a la Sala de Plens. Els 12 regidors i regidores de l’Ajuntament dels Infants es van reunir amb l’Alcalde i amb les tècniques del projecte.

Els nens i nenes van explicar les propostes que havien treballat a l’aula conjuntament amb els seus companys. Es van anotar a un paper gran penjat a la paret i l’Alcalde les va comentar una per una. L’Alcalde va agrair les propostes presentades ja que totes elles estaven pensades per millorar Lloret. Va explicar que algunes d’elles no eren viables econòmicament o que no eren competència de l’ajuntament.

Després d’obrir un debat sobre les diferents propostes, es va acordar que l’Ajuntament dels Infants 2016 treballaria sobre:


Millora de la mobilitat a les hores d’entrada i sortida de les escoles

 Els nens i nenes van explicar que hi ha problemes de trànsit a les entrades i sortides de les escoles i sobretot problemes amb l’aparcament. L’Alcalde va explicar que aquest és un tema que el preocupa i que de de l’equip de govern volen millorar-ho. Per això va demanar a l’Ajuntament dels Infants que l’ajudessin a fer-ho. A la vegada aquest treball donarà continuïtat a la proposta de Camins Escolars Segurs que es va fer l’any passat.

  


Escriu un comentari


Nom:


Correu Electrònic:


Comentari

Escriu el codi de la següent imatge:Participació ciutadana
Ajuntament de Lloret de Mar Pl de la Vila, 1, 972 36 18 00