Bloc de l'Ajuntament dels Infants 2014
agenda

El ple de l’Ajuntament dels Infants 2014 reflexiona sobre la solidaritat a Lloret de Mar i presenta propostes d’activitats solidàries.

escrit per cvalls el 03 de juny de 2014  

L’Ajuntament dels Infants ha celebrat avui la sessió plenària per presentar les conclusions sobre el treball fet al voltant de la solidaritat.

Les propostes estan dirigides a l’Ajuntament i a les escoles i són les següents: organitzar actuacions musicals o teatrals durant el curs escolar als casals i residències de gent gran, organitzar activitats de lleure per a infants amb un cost reduït, incloure donatius a entitats solidàries en aquelles activitats de lleure organitzades per l’ajuntament (curses, concerts,...), col·locar contenidors de recollida d’aliments, roba i taps a les escoles (els contenidors aniran acompanyats d’una nota informativa de l’Ajuntament dels Infants on s’anima a participar).

Treballar sobre la solidaritat va ser una demanda dels mateixos nens preocupats per la situació actual de crisi econòmica que afecta a moltes famílies. L’Ajuntament dels Infants s’ha reunit quatre vegades des del mes de febrer fins al mes de maig per reflexionar sobre la solidaritat i per fer propostes per fer-ho ha comptat amb la col·laboració de Càritas i amb la implicació de les àrees d’ensenyament i de participació de l’ajuntament.

Els 13 membres de l’Ajuntament dels Infants representen els nens i nenes de 5è de primària de les sis escoles de Lloret de Mar: Àngels Alemany, Esteve Carles, Institut Escola, Pere Torrent, Pompeu Fabra i Immaculada Concepció.

L’Ajuntament dels Infants de Lloret de Mar es va crear el 2008 i des d’aleshores ha anat treballant sobre diferents temes vinculats al municipi com el reciclatge, el civisme, la mobilitat, les festes populars o els parcs urbans.

L’Ajuntament dels Infants vol ser un espai educatiu i participatiu on els infants desenvolupin el seu pensament crític i de diàleg. Vol servir per promoure la reflexió dels infants sobre Lloret de Mar i perquè expressin el seu punt de vista sobre diferents temes relacionats amb la vida de la ciutat.


Escriu un comentari


Nom:


Correu Electrònic:


Comentari

Escriu el codi de la següent imatge:Participació ciutadana
Ajuntament de Lloret de Mar Pl de la Vila, 1, 972 36 18 00