Bloc de l'Ajuntament dels Infants 2012
agenda

L'Ajuntament dels Infants presenta diversos recorreguts per Lloret i en consensua un

escrit per cvalls el 23 de abril de 2012  

L’Ajuntament dels Infants es va reunir per tercera vegada a la sala de reunions de l’Antic Sindicat. En aquesta sessió els representants de l’Ajuntament dels Infants havien de presentar un itinerari per la zona de costa o per zones verdes de Lloret. Cada representant va explicar el seu itinerari a partir d'un plànol del municipi. La tècnica de medi ambient, Anna Aulet, va ajudar a l’AI a unificar els itineraris presentats i a dissenyar-ne un.

A continuació s’expliquen a grans trets els recorreguts presentats:

Col•legi Immaculada Concepció

  • 5è A. Ruta artística – monumental. Sortida de la Casa de la Vila – Jardins de Santa Clotilde – Església de Sant Romà – Cementiri – Monument de l’Àngel – Arribada a la Casa de la Vila.
  • 5è B. Itinerari per les platges de Lloret.  De la platja de Santa Cristina a la cala Morisca. Aquest recorregut es pot fer amb vaixell i amb autobús.

CEIP Pompeu Fabra

  • 5è A. Ruta per les ermites. Sortida de l’ermita de Sant Quirze – ermita de les Alegries – Poblat Ibèric – Water World – Arribada a l’ermita de Sant Quirze.
  • 5è B. Ruta per la costa del castell de sa caleta a Cala Banys. Sortida del castell de Sa Caleta – Monument de la Sardana –passeig fins al Museu del Mar – seguir pel passeig fins a la Font de Canaleta – seguir i girar pel carrer de Santa Eulàlia fins a l’església de Sant Romà – Ajuntament – anar pel passeig fins a la Dona Marinera – Arribada a Cala Banys.

CEIP Esteve Carles

  • Ruta de l’escola Esteve Carles als Jardins de Santa Clotilde. Sortida de l’escola Esteve Carles – Cementiri – Platja de Fenals – Castell de Sant Joan – Arribada als Jardins de Santa Clotilde.

CEIP Pere Torrent

  • Ruta per Can Carbó. Sortida de Can Carbó – Puig de Castellet – Sepulcre Romà – Barri dels Pescadors - Arribada a Can Carbó.

CEIP Nou Lloret

  • Ruta pel Barri dels Pescadors. Sortida del monument a la Dona Marinera – castell de Sa Caleta – Plaça de la Sardana – Barri dels Pescadors – Parc de Can Xardó – Arribada al monument a la Dona Marinera.

CEIP Àngels Alemany

  • 5è A. Ruta del castell de Sa Caleta a l’ermita de Santa Cristina. Sortida del castell de Sa Caleta – pujar pel camí del castell, passar pel passeig M. Bernat fins arribar al monument a la Dona Marinera – pujar per Cala Banys – castell de Sant Joan – passar pel passeig F. Agulló – Arribada a l’ermita de Santa Cristina.
  • 5è B. Ruta per la costa i zones verdes de Lloret. Sortida i arribada a la Casa de la Vila. Aquesta ruta passa per tots els indrets d’interès del municipi.
  • 5è D. Ruta del Museu del Mar a l’ermita de Sant Quirze. Sortida del Museu del Mar – monument a la Dona Marinera – castell de Sant Joan – pujar pel carrer Marià Fortuny fins al cementiri – Arribada a l’ermita de Sant Quirze.

A partir dels 9 itineraris presentats per l’Ajuntament dels Infants, la tècnica de medi ambient Anna Aulet va ajudar a unificar totes les aportacions en un únic recorregut, el recorregut de l’Ajuntament dels Infants. Són tres itineraris connectats entre si que es poden fer independentment o conjuntament.

 

 


 

 

 

 

 

 

 


Escriu un comentari


Nom:


Correu Electrònic:


Comentari

Escriu el codi de la següent imatge:Participació ciutadana
Ajuntament de Lloret de Mar Pl de la Vila, 1, 972 36 18 00