Bloc de l'Ajuntament dels Infants 2011
agenda

El passat dilluns es va celebrar la quarta sessió de l'Ajuntament dels Infants

escrit per cvalls el 14 de abril de 2011  

La quarta sessió de l'Ajuntament dels Infants es va celebrar el dilluns 11 d'abril de 15.00 a 16.45 a la Sala de Plens. Hi van assistir els 13 membres de l'Ajuntament dels Infants: Laura Salomé, Thaimy Bello, Musa Turai, Aitana Vedovell, Leticia Mesquita, Salma Alaniz, Mariona Pujol (com a suplent de Carla Pérez), Laura Guerra, Darío López, Cristian Liébana (com a suplent de Judith Mordoh), Laura Garcia, Paula Calveras i Júlia Juanes.

En aquesta sessió, l'Ajuntament dels Infants es va reunir amb l'objectiu de dissenyar, de manera conjunta i consensuada, una activitat per a la Festa Major d'aquest any. Per això es va comptar amb la participació de les directores dels esplais municipals (Pere Torrent i Pompeu Fabra) i de l'esplai de la Parròquia. A la trobada també hi van assistir la tècnica d'ensenyament, la tècnica de participació ciutadana, la tècnica del Pla Educatiu d'Entorn i la dinamitzadora del projecte. Se'ls va entregar un esquema de la sessió.

A continuació es presenta un resum de les aportacions dels infants:

A.   Redaccions sobre la Festa Major

Alguns representants de l'Ajuntament dels Infants van llegir redaccions sobre la Festa Major de Santa Cristina que parlaven dels seus orígens i de les diferents activitats que se celebren. Totes les redaccions s'inclouran en un butlletí de l'Ajuntament dels Infants que es publicarà el quart trimestre d'aquest any.

B.   Propostes d'activitats per a la Festa Major

Els nens i nenes de l'Ajuntament dels Infants van presentar moltes activitats per fer durant la Festa Major d'aquest any. Les propostes són molt diverses, algunes són molt concretes i d'altres molt genèriques (totes les propostes es recullen al final d'aquest resum). Però la majoria va coincidir en fer una GIMCANA i en organitzar un concert infantil. El fet de ser una proposta majoritària va facilitar el consens entre tots els nens i nenes a l'hora de decidir una activitat per fer.

A partir d'aquí es van començar a concretar diversos elements:

  • Calendari: 22 o 23 de juliol (matí i tarda). Tot un dia dedicat als infants.
  • Franja d'edat: Tots els nens i nenes fins a 12 anys.
  • Fil temàtic de la gimcana: Tradició Santa Cristina
  • Possibles activitats o proves vinculades a la gimcana: cursa de natació, cançó o dansa tradicional, fer un llagut amb paper, obra de teatre, etc.

Durant la sessió es va remarcar que no tot el que es proposa es pot fer. De fet, cal tenir en compte molts aspectes a l'hora d'organitzar una activitat infantil i això pot fer que algunes de les propostes de l'Ajuntament dels Infants s'hagin de modificar per poder ser realitat.

Es poden consultar les propostes dels nens i nenes clicant aquest enllaç

 Escriu un comentari


Nom:


Correu Electrònic:


Comentari

Escriu el codi de la següent imatge:Participació ciutadana
Ajuntament de Lloret de Mar Pl de la Vila, 1, 972 36 18 00