CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Dolors Carrión Duch
Categoria: Queixa
Data: divendres, 15 gener del 2016
Destinatari:
Marc Mur Bagés
Alcalde
Marc Mur Bagés
Sanció per estacionament

Sr,

Ahir tarda dia 14 de gener del 2016 a les 18:44 vaig ser sancionada per el agent nº 107 amb 200€  per ocupar part del pas de vianants que hi ha davant la Residencia de avis de Flix, com podran comprovar per la fotografia la ocupació del lloc va ser molt escassa deixant prou pas per poder travessar qualsevol vianant; voldria manifestar el següent:

Primer de tot reconèixer que estava estacionada ocupant pas de vianants i per tant tenen dret a sancionar-me però també dir que no tot el pas, ocupava menys del 25%, per la qual cosa no molestava a ningú i menys aquella hora.
Anava a veure avis malats perquè allà si se estaciona només és pràcticament  per això o rehabilitació que no era el cas.
La sanció de 200€ per aquesta infracció no la posen ni a les ciutats més progressistes del mon. Crec que un poble com Flix no pot fer pagar als seus ciutadans aquestes quantitats desorbitades.

En el mateix moment que jo estava estacionada al pas de vianants i havia un altre vehicle estacionat a la parada del autobús que no va ser sancionat, em pregunto: es segueixen criteris diferents per sancionar o es que hi ha favoritismes?

Lo que vostès fan en aquestes actuacions és que marxem a fer comerç a d' altres municipis.

 Saber també, quan arreglaran la acera de la residència que això si que és un problema greu que hem de patir tots els que tenint vinculació amb ella

Sollicitar informació per deixar de pagar el impost de circulació del 2016 del meu vehicle en aquest municipi per donar-lo d'alta en un altre.

Aquesta reclamació la he enviada via mail i ja m'han aclarit com ho tinc que fer; per cert la identificació de la persona que m'ha respós ha estat MDM, la qual cosa em sembla poc correcta per una persona que treballa en un organisme oficial.

 

Esperant la seva resposta i disculpant-me per la extensió resto a la seva disposició per qualsevol aclariment .

 Dolors Carrión Duch

C/ Dr. Stroof nº 6

Flix

Tf. 670820920

 
Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Flix , consorci@localret.cat