CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Jonathan Ferrer
Categoria: Queixa
Data: dimecres, 19 agost del 2015
Destinatari:
Marc Mur Bagés
Alcalde
Marc Mur Bagés
Servei de Biblioteca

Hola, us escric en relació a l’oferta de lectura i sobretot videoteca que ofereix la biblioteca de Flix.

Em centraré amb la part de videoteca ja que la part que més en faig us i deficiències hi he trobat. El que vull comentar-vos és la dificultat de trobar pel·lícules per als més petits (de 3 a 9 anys) que, com a mínim, tinguin l’opció per a veure-les en català. És veritablement complicat trobar-ne. Hi ha alguna actuació per a millorar l’oferta?

També crec que caldria mirar de millorar, d’alguna manera, l’organització d’aquest espai per a facilitar als usuaris, tant com es pugui, la seva tria.

Durant la campanya electoral vaig estar conversant amb diversos candidats a regidors, elegits posteriorment, sobre les deficiències que he anat trobant referent a aquests punts. Tot i que soc conscient que és va prendre nota sobre la meva inquietud no he vist cap millora ni amb el servei ni amb l’oferta.

NOTA:

Caldria que modifiquéssiu les adreces dels destinataris per a poder enviar les cartes als nous regidors competents ja que encara hi ha les adreces de l’anterior legislatura.

Gràcies

 

 


Resposta

20/01/2016


Bon dia Jonathan,

En primer lloc et demano disculpes pel retard en respondre la teva carta. Com hauràs pogut comprovar, ja tenim actualitzades les adreces dels regidors actuals del consistori.

Pel que fa al tema que ens comentes, a la videoteca de la Biblioteca Municipal de Flix hi tenim un total de 160 pel·lícules infantils que tenen l'opció de poder-les visualitzar en català. El sistema que utilitzem per reconèixer-les a primer cop d'ull és que hi podràs veure un gomet roig que indica que hi ha aquesta opció.

A més a més, hem adquirit un total de 30 dvd's infantils nous.

Espero haver donat resposta a la teva inquietud. Quedem a la seva disposició per qualsevol dubte i/o aclariment.

Moltes gràcies,

Norma Pujol Farré
Regidora de Cultura



Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Flix , consorci@localret.cat