ESPAIS DE PARTICIPACIÓ
agenda
Els pressupostos participatius són un procés participatiu on la ciutadania col·labora en la configuració dels pressupostos municipals mitjançant l'elecció d'una o varies propostes d'inversió a executar dins el pressupost municipal.  
veure més

El projecte d'Intervenció Integral de la Colònia Fàbrica i dels Comellarets - les Casetes, fem barri, fem poble, és un projecte que permetrà millorar urbanística, social i econòmicament el Barri, els Comellarets i les Casetes. En aquesta web trobareu tota la informació sobre el desenvolupament d'aquest projecte, així com un espai per a poder participar en el disseny de les actuacions que en formen part. &nb...
veure més

CARTES ALS REGIDORS
agenda
Servei de Biblioteca

Marc Mur Bagés
DESTINATARI: MARC MUR BAGÉS
Alcalde
enviada el dimecres, 19 agost 2015 18:40

Hola, us escric en relació a l’oferta de lectura i sobretot videoteca que ofereix la biblioteca de Flix.

Em centraré amb la part de videoteca ja que la part que més en faig us i deficiències hi he trobat. El que vull comentar-vos és la dificultat de trobar pel·lícules per als més petits (de 3 a 9 anys) que, com a mínim, tinguin l’opció per a veure-les en català. És veritablement complicat trobar-ne. Hi ha alguna actuació per a millorar l’oferta?

També crec que caldria mirar de millorar, d’alguna manera, l’organització d’aquest espai per a facilitar als usuaris, tant com es pugui, la seva tria.

Durant la campanya electoral vaig estar conversant amb diversos candidats a regidors, elegits posteriorment, sobre les deficiències que he anat trobant referent a aquests punts. Tot i que soc conscient que és va prendre nota sobre la meva inquietud no he vist cap millora ni amb el servei ni amb l’oferta.

NOTA:

Caldria que modifiquéssiu les adreces dels destinataris per a poder enviar les cartes als nous regidors competents ja que encara hi ha les adreces de l’anterior legislatura.

Gràcies

 

 

Participació ciutadana
Ajuntament de Flix , consorci@localret.cat