APORTACIONS A LA PROPOSTA D'ACORD DE LA COMISSIÓ DE PROJECCIÓ DE LA SECUNDÀRIA DEL CONSELL MUNICIPAL D'EDUCACIÓ
agenda

Els i les agents socioeducatives que han participat en la Comissió sobre projecció de secundària del Consell municipal d'educació de l'Ajuntament de Barberà del Vallès, han preparat la següent proposta d'acord amb una relació de criteris generals a tenir en compte per a la planificació de l'oferta de places educatives per a l'educació secundària a la ciutat durant els pròxims cursos. La proposta intenta donar resposta als objectius d'escolaritzar l'alumnat d'aquesta etapa educativa de forma corresponsable entre tots els centres sostinguts amb fons públics i d'assegurar la inclusió escolar, la cohesió social i la qualitat de l'educació per a l'assoliment de competències bàsiques i socioemocionals, que garanteixin l'èxit educatiu dins d'un context d'equitat.

Us animem a totes les persones que vulgueu participar en acabar de donar forma a aquest document de consens de la comunitat socioeducativa a què feu les vostres aportacions a través d'aquest espai "Consensus" del web municipal entre el 12 d'abril i el 5 de maig, ambdós inclosos.

En la pròxima sessió de la Comissió sobre projecció de secundària es debatran les aportacions que hagin arribat a través del "Consensus" i s'acordarà conjuntament quines s'incorporen al document definitiu. Aquest document se sotmetrà a l'aprovació del Plenari del Consell municipal d'educació abans de fer-lo arribar als Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament al Vallès Occidental.

Gràcies per la vostra participació!

PROPOSTA D'ACORD SOBRE PROJECCIÓ DE SECUNDÀRIA
PDF
ESBORRANY DE L'ACORD DE LA COMUNITAT SOCIOEDUCATIVA DE LA CIUTAT SOBRE ELS CRITERIS PER A LA PLANIFICACIÓ DE L’OFERTA D’EDUCACIÓ SECUNDÀRIA A BARBERÀ DEL VALLÈS DURANT ELS PRÒXIMS CURSOS ESCOLARS el 20 de abril de 2017

DONA'NS LA TEVA OPINIÓ!
Digitalización de las aulas desde p3 - btx con el sistema google G suite for education
escrit per el 28 de abril de 2017

Porpongo digitalizar las aulas desde p3 - btx con el sitema Google para educación, un sistema basado en la nube.

 https://edu.google.com/intl/es-419_ALL/products/productivity-tools/

 Todas las herramientas son gratuitas y colaborativas.

 La implementación de este sistema es sencillo. 

 
  • Hem recollit les vostres opinions i les traslladarem a la Comissió de Projecció de Secundària per tal d'exposar-les a la pròxima reunió d'aquesta comissió.

    Moltes gràcies per la vostra participació.  

     

    escrit per Iolanda Varona Tarrés el 04 de maig de 2017

Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71