PROCÉS PARTICIPATIU DEL PLA DE MOBILITAT DE BARBERÀ DEL VALLÈS
agenda
L’Ajuntament de Barberà del Vallès està promovent, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els treballs d’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible (PMUS) de la ciutat. L’elaboració del PMUS esdevé obligada per llei per a tots aquells municipis que són capital de comarca, per aquells que sobrepassen els 50.000 habitants i per als municipis, com Barberà del Vallès, que es troben dins les zones de protecció especial de l’ambient atmosfèric.
 
El PMUS és un document que permet la planificació de la mobilitat urbana, partint d’una anàlisi de la situació actual, per establir posteriorment els principis, objectius i línies d’actuació que permetin millorar la mobilitat a llarg termini.  En aquest sentit, l’Ajuntament de Barberà del Vallès inicia un procés participatiu, que té com a objectiu donar a conèixer la situació actual de la mobilitat en el municipi i posar a debat una proposta tècnica de mesures d’actuació elaborades per l’equip redactor del pla, per tal de validar-les i complementar-les amb possibles millores.
 
El motiu d’aquesta comunicació és convidar-vos a prendre part en dues sessions presencials a desenvolupar:
 
- Sessió informativa de presentació de la diagnosi de mobilitat i d’una proposta tècnica de mesures, a celebrar-se el proper dia 19 de març en la Biblioteca (Plaça Constitució, s/n) a les 18:30 h. 
 
- Sessió de debat de mesures a celebrar-se el proper dia 26 de març en la Torre d'en Gorgs (c. Torre d'en Gorgs, 40) a les 18:00 h. 
 
Per tal de preveure de la millor manera l’organització de les jornades, us agrairíem que ens confirmeu la vostra assistència, a la següent adreça electrònica plademobilitat@bdv.cat.
 
Data límit de l'espai de participació: 1 d'abril de 2015 a les 15:00 h.
 
 
Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71