NOTÍCIA
agenda
CURS “LA GESTIÓ DE LA CONVIVÈNCIA A LES COMUNITATS DE VEÏNS I VEÏNES”
mediacio_cmntas_propietL'Ajuntament de Barberà del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona organitza el curs "La gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes", dirigit als presidents/es d'escala,  secretaris/es, entitats i a qualsevol veí/ïna que estigui interessat en conèixer el funcionament d'una comunitat de propietaris/es.

L'objectiu d'aquest curs és donar a conèixer el marc legal sota el qual es desenvolupen les comunitats de veïns i veïnes, la Llei de Propietat Horitzontal,  incidint sobre aspectes relacionats amb la convivència i proporcionant informació d'utilitat als i les assistents per gestionar de manera eficient les situacions que es donen en els espais privats d'ús comunitari.

El curs s'impartirà dimarts, 8 de novembre de 2011 de 18 a 21 hores al Centre Cívic de Ca n'Amiguet (Via Sant Oleguer, 20).

Per participar, cal inscriure's al telèfon 93 729 71 71 extensió 314, o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la .

 
Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71