NOTÍCIA
agenda
TALLER PER A ENTITATS SOBRE LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

A què ens obliga la llei de proctecció de dades personals? quèv ol dir notificar un fitxer a l'Agència de Protecció de dades? Com puc saber si el meu llibre de socis compleix amb aquesta llei?

Des del Programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es continua apostant pel catàleg de formació per a entitats, i, és per això, que s'ha organitzat un taller sobre la LLei de protecció de dades personals pel proper dilluns, 9 de novembre de 2015 a les 18 hores a la Torre d'en Gorgs, primera planta, sala 2, carrer Torre d'en Gorgs, 40.

L’objectiu del taller és donar a conèixer el marc d'obligacions legals d' aquesta llei, el concepte i els principis  bàsics, el Registre de protecció de dades, els tipus de seguretat, l'us de les clàusules i documents bàsics i la inscripció al Registre de protecció de dades, principalment.

La sessió serà molt pràctica, tindrà una duració de 3 hores i anirà a càrrec de l'entitat Observatori del Tercer Sector,  el formador serà en Jordi Rodés, expert en els àmbits comptable, tributari i de consultoria.

Per a més informació i inscripcions cal que us dirigiu a participació@bdv.cat o bé, al telèfon de l'Ajuntament  93 7297171, extensió 314. 

 
Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71