NOTÍCIA
agenda
ENQUESTA PER A LA CREACIÓ DEL PUNT DE VOLUNTARIAT DE BARBERÀ DEL VALLÈS

El consistori barberenc, a través del Programa Municipal de Drets de la Ciutadania, Convivència i Civisme de l’Ajuntament de Barberà del Vallès està posant les bases per a la creació d’una xarxa de voluntariat ciutadana. Una xerrada sobre voluntariat, la segona edició del projecte CROMA de la Fundació Autònoma Solidària a les escoles, dues edicions del curs d’inici de voluntariat i la diagnosi i dinamització del voluntariat a la nostra ciutat són els primers pilars.

Ara, s'està treballant en la creació del Punt de Voluntariat a partir del procés participatiu que es va dur a terme en el marc de la II Jornada de Participació i Associacionisme celebrada el passat 27 de setembre. Per tal de complementar el treball desenvolupat en aquell moment, s'ha elaborat una enquesta online que pretén recollir les opinions d'entitats i persones interessades en aquest àmbit.

És per això, que a la web del Consensus Barberà, trobareu una enquesta.

Hi podeu participar fins el dia 19 d'octubre de 2014.

Està previst que principis del mes de novembre, i des de la mateixa web del Consensus Barberà, es puguin consultar els resultats d’aquesta enquesta.

 
Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71