NOTÍCIA
agenda
FINALITZA EL CURS BÀSIC DE WORDPRESS PER A ENTITATS

Aquesta activitat està inclosa en el catàleg formatiu per a entitats, que té per objectiu enfortir el treball i el teixit associatiu de Barberà del Vallès.

El Programa Municipal de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès continua executat el catàleg de formació de 2014 per a entitats del municipi amb l’objectiu de potenciar i enfortir el treball associatiu.

Una d’aquestes activitats formatives va finalitzar el passat 10 de juny a la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie que va acollir durant un total de 3 sessions un curs bàsic de Wordpress. L’objectiu d’aquest curs va ser facilitar a les associacions barberenques eines i coneixements per crear el seu blog així com aprofundir en les funcionalitats d’aquesta plataforma basada en webs 2.0, en software lliure i amb grans capacitats de connexió amb les xarxes socials.

El curs, que consta d’una part teòrica i una part d’exercicis pràctics, es va realitzar en grup reduït de 14 persones per tal que tothom, cada representant de les entitats, pogués disposar d’un ordinador propi i així treballar millor les eines i els conceptes.

El curs va ser portar a terme per l’entitat Teb, Associació per a Joves, una entitat contractada per la Diputació de Barcelona per fer suport a l’eina de wordpress tant per les entitats com pels propis ajuntaments.

Està previst que durant la tardor es faci un curs avançat de Wordpress, del qual s’informarà convenientment.

 
Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71