NOTÍCIA
agenda
NOU CURS DE WORDPRESS PER A ENTITATS
wordpress
El Programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès torna a convocar un curs d’aquesta plataforma, oferint a les entitats de la ciutat noves eines 2.0

Durant tres dies, 27 de maig, 3 i 10 de juny, en horari de 18 a 20.30 hores, la Biblioteca Municipal Esteve Paluzie acollirà un nou Curs Bàsic de WordPress destinat a les diferents entitats de Barberà del Vallès. 

El curs, convocat novament pel Programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de la ciutat, i emmarcat en el catàleg de formació de 2014 per a entitats que desenvolupa la regidoria, té per objectiu facilitar als i les membres de les associacions del municipi, eines per crear blocs i webs de 2.0, amb la finalitat que puguin tenir una plataforma on difondre a més de les seves activitats, un instrument de comunicació amb la ciutadania. 

WordPress és una avançada plataforma de software lliure basada en blocs i webs amb grans capacitats de connexió amb xarxes socials. 

El curs constarà d'una part teòrica i una part pràctica. Es treballarà en un grup reduït, on cada entitat disposarà d'un ordinador propi. Està adreçat a totes les associacions que encara no tenen blog o web, així com aquelles que tot i haver fet el curs l'any passat, tenen dificultats en l'ús d'aquesta eina.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o trucar al telèfon de l'Ajuntament 937297171, extensió 314.

Activitat: Curs WordPress per a entitats
Dies: 27 de maig, 3 i 10 de juny
Horari: de 18 a 20.30h
Lloc: Aula Multimèdia de la Biblioteca Esteve Paluzie
Plaça Constitució, s/n
08210 – Barberà del Vallès
Més info a: Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o a través del telèfon: 937297171, extensió 314

 
Participació ciutadana
Ajuntament de Barberà del Vallès Av. Generalitat, 70 08210 Barberà del Vallès, 937 29 71 71