CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Dolors Castillo
Categoria: Consulta
Data: dimarts, 30 juny del 2009
Destinatari:
Jordi Serra Isern
REGIDOR DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC
Jordi Serra Isern
PER QUAN LES OBRES DE LA FÀBRICA CACI?

Buenas tardes,

 

Me gustaría saber como a muchos de los vecinos del Front Marítim, para cuando tienen previsto por parte de la Universidad de Barcelona, las obras de adecuación  y remodelación de la antigua fábrica CACI. Llevo 3 años viviendo en frente y hasta la fecha no he visto ningún tipo de movimiento en cuanto a las obras. No sería conveniente aprovechando las ayudas económicas que está dando el gobierno central, de que aporten alguna cantidad económica al proyecto?

 

Gracias y saludos cordiales,

 

Dolors Castillo 

 


Resposta

01/07/2009

Benvolguda Dolors,

Li agraeixo la seva carta. A la CACI, com vostè expressa, i pel conveni que va signar l'Ajuntament, és la Universitat de Barcelona l'entitat responsable de dur a terme i accelerar el projecte. En qualsevol cas, fem el seguiment i insistirem davant d’aquesta institució en aquesta necessitat.

Pel que fa a la seva proposta, malauradament els projectes finançats pel Fons d’Inversió Local de l’Estat (FEIL), han de ser realitzats en un termini que conclou a finals del mes de desembre d’enguany. En aquest sentit, no hagués estat possible la utilització d’aquest Fons ja que aquestes obres requereixen un període temporal més llarg.

Ben cordialment,

Jordi Serra
Alcalde de Badalona

Badalona, 1 de juliol de 2009Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00