CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Pedro Álvarez
Categoria: Consulta
Data: divendres, 10 octubre del 2008
Destinatari:
Francesc Serrano Villarroya
REGIDOR DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC
Francesc Serrano Villarroya
taxes per un gual

bona nit

He sol·licitat un gual per al pàrquing de la meva vivenda al carrer Carme de la nostra ciutat; amb els tràmits administratius corresponents, em comenten que la taxa que hauré d'abonar és ÍNTEGRA ANUAL, sense que existeixi cap proporcionalitat pel fet de demanar aquest gual el mes d'octubre... en total, 272,57 euros i a renovar al gener.

Entenc que aquesta és una qüestió totalment fora de lloc quan, per exemple, si el que volgués fos anul·lar-ne el gual, em tornarien només els temps restant de l'any.

Per una altra banda, la "Ley de Haciendas Locales", en el seu article 26.2, indica clarament la necessitat de fer "prorrateo" dels serveis que es facin servir de forma parcial, i entenc que aquesta és una norma perfectament aplicable a aquesta taxa de l'ajuntament.

He plantejat aquesta carta com a consulta - i espero que al Regidor adeqüat - per saber, en primer lloc, si m'han informat correctament (de fet, tinc aprovada la sol·licitud i només cal que pagui i vagi a recollir la meva placa) i, evidentment, si és així, hauré de presentar algun tipus de protesta/reclamació contra aquest fet per veure si faig valer el que crec que és un raonament coherent per rebre del meu ajuntament un permís com aquest.

Gràcies per endavant per la seva atenció, resto a l'espera de la seva resposta 

Pedro Àlvarez Prado
Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00