CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Maria Esteve
Categoria: Queixa
Data: dijous, 09 octubre del 2008
Destinatari:
Ferran Falcó Isern
REGIDOR DEL GRUP MUNICIPAL DE CIU
Ferran Falcó Isern
La ràdio de Badalona?
 • Tinc 64 anys i sempre he escoltat Ràdio Ciutat des dels partits de la Penya fins a les tertúlies de política o el programa de sardanes. Sempre he viscut a Badalona i m'agrada estar informada del que passa, per això sempre agafo El Tot, per saber què passa. I ara em trobo que a la Ràdio de Badalona no es parla de Badalona. Els oients ens mereixem una explicació. Per`què es fa un programa com el que es fa cada tarda sense anomenar la nostra ciutat? No hi ha ni els informatius curts de les hores en punt. És una vergonya que es deixi de parlar de Badalona per parlar de quatre de soteses sense cap mena de gràcia. Si pago els meus impostos vull una ràdio que parli del que passa. Espero una resposta, senyor Falcó.

  Maria Esteve


 • Resposta

  14/10/2008

  Benvolguda Maria,

   

  En primer lloc, voldria agrair-te que m’hagis volgut fer saber la teva opinió a través d’aquest espai de participació ciutadana.

   

  Sobre la qüestió que em planteges, n’he parlat amb el gerent de Badalona Comunicació, que m’ha explicat que  el fet que des del mes de setembre Ràdio Ciutat de Badalona coprodueixi amb COM Ràdio el programa magazín "Extraradi", de les 16 a les 19 h, que emeten conjuntament totes les emissores municipals de Catalunya i també des de la COM, suposa un signe de reconeixement cap a la bona tasca que realitzen els professionals de la nostra ràdio, ja que és el primer magazín d'aquestes característiques que es realitza des de fora de Barcelona.

  El gerent m’ha destacat, doncs, que aquest fet suposa un repte per als professionals de la ràdio, i alhora és una contribució a les programacions de la resta d'emissores municipals, que no podrien tenir un magazín d'aquestes característiques per si mateixes. Pel que fa al fet que no s’esmenti Badalona, m’explica el gerent que la presentadora diu, de tant en tant, que s'està emetent des del estudis de Ràdio Ciutat de Badalona, i que molts dels temes tractats, i alguns dels convidats, en clau metropolitana, són badalonins. De totes maneres, li he demanat que s’insisteixi en que caldria que es repeteixi més sovint la localització del programa a Badalona. Pel que fa als butlletins horaris, els de les 16, 17 i 18 h, per qüestions tècniques, el gerent m’informa que no poden ser, ara per ara, els de Badalona, tot i que em diuen que s’està treballant per solucionar-ho. A excepció d'aquests, RCB dóna informació local des de les 8 del matí i fins a les 21.30 h.

  Cordialment,

  Ferran Falcó Isern

  Primer tinent d’alcalde i regidor de Govern

       Nova carta


  Participació ciutadana
  Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00