CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: raquel badia i garcia
Categoria: Queixa
Data: dijous, 09 octubre del 2008
Destinatari:
Jordi Serra Isern
REGIDOR DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC
Jordi Serra Isern
La Salut s'enfonça

Benvolgut alcalde,

Ara ja fa uns mesos de les el·leccions municipals i llavors hem va trucar per teléfon una senyoreta del vostre partit preguntant-me sobre la anterior legislatura i si tenia alguna proposta.

Bé, doncs si que li vaig fer propostes i la noia molt amable hem va respondre que vindria una persona amb més calma per pendre nota de tot... encara l'espero.

 Només dos apreciacions. Com a ciutadana que ha viscut tota la vida a Badalona, al barri de la Salut, hem sento molt dessabuda per la autoritat competent i veig com el meu barri tan estimat cada dia es degrada més.

li convido a venir als nostres parcs, com el parc de la dóna, inaugurat l'any passat i que el terre de goma porta mesos foradat sense que ningú l'arregli, o com les jardineres on no s'ha plantat res.

També li convido a que els seus nens juguin als nostres parcs i els ciutadans rumans els hi robin les joguines o la cartera de vosté. que a algun dels seus familiars ancians o embarassats els hi robi la bossa un nen rumá i que la policia no pugui fer res. Com es pensa que ens sentim tots els veins de tota la vida quan sortim al NOSTRE carrer amb por?

 Si us plau necessito una resposta. No vull perdre el meu barri tant per dejadessa del ajuntament en el manteniment del mobiliari urbà com per la invassió de persones que no saben conviure en societat i que no venen al nostre barri a treballar sino a robar i a fer-lo malbé.

Atentament,

Raquel Badia Garcia

Barri de la Salut

 


Resposta

17/10/2008

Benvolguda Raquel,

Gràcies per la seva carta. El Govern municipal ha dut a terme i té en marxa diferents intervencions d’atenció a la vida quotidiana i millora dels espais propers a la Salut i a diferents barris de la ciutat.

Respecte de la plaça de la Dona, he de fer-li avinent que aquests darrers dies s’hi ha actuat, com a la Rambla de Floridablanca, per tal d’intensificar la neteja en aspectes com el manteniment de les zones d’aigua, entre d'altres. Igualment, s’ha realitzat una acció específica dels cossos de seguretat amb l’objectiu de millorar alguna de les situacions produïdes.

Al conjunt del barri, s’ha dut a terme la millora de set carrers per relligar l’àrea a tocar del nou centre comercial, d’esport i d’oci, Magic Badalona, que fa possible més llocs de treball per als badalonins i badalonines. Un àrea a la que arribarà la línia 9 de metro provinent de Llefià. Al costat, al carrer de Don Pelai, és previst que s’enderroqui el mur de l’Escorxador per fer realitat un nou parc per als veïns i veïnes i integrar millor el barri al nou centre.

A banda de l’actuació amb la Generalitat, de renovació de carrers i suport a la convivència i a diversos col·lectius, a la part alta de la Salut, amb el programa de la Llei de Barris, com també amb l'espai de convivència que es duu a terme, "Els Colors de la Tardor", amb  l'impuls de les entitats de la Salut i Llefià, vam renovar el Mercat de la Salut, i posar en marxa el nou Centre Cívic: un equipament de districte i de ciutat. La previsió de dotació de més recursos humans per a la Guàrdia Urbana, els equips de mediació i d’agents cívics, i la nova Ordenança de Civisme -que a banda del seu esperit integrador contempla sancions per als comportaments incívics-, posen de relleu el suport de l’Ajuntament al districte, com al conjunt de barris de la ciutat, amb l’objectiu d’avançar en la cohesió social i territorial, i la millora de la qualitat de vida ciutadana.

Finalment, pot adreçar-se també a l’Oficina Municipal de Districte, si així ho desitja, per fer arribar les seves peticions o observacions, o rebre informació de les accions que es duen a terme o previstes. En qualsevol cas, fem arribar la seva carta a les Regidories responsables per al seu coneixement i seguiment.


Ben cordialment,

Jordi Serra
Alcalde de Badalona

Badalona, 17 d’octubre de 2008Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00