CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Ricart Guillamón
Categoria: Agraiment
Data: dijous, 09 octubre del 2008
Destinatari:
Mercè Rius i Serra
REGIDORA DEL DISTRICTE NÚM. 1
Mercè Rius i Serra
Carrer Otger

En primer lloc agrair-li la seva resposta al meu escrit. En relació al tema, es veritat que la periodicitat diària en el regatge dels testos a millorat, es pot discutí la qualitat del servei ó els medis disponibles, però això es altre qüestió. Seguin en el tema del medi ambient, el soroll, tema que també feia referència, no tinc resposta, ni solucions per condiciona la mobilitat de vehicles a les condicions estructural del carrer, on es millor circular per el carrer Otger, sense semàfor, ni pas de vianants , ni bandes sonores, que circular per l'avinguda d´ Itàlia ( amb semàfors ) ó el carrer de Còrsega ( limitada i amb bandes sonores ), agarbant la contaminació, tan acústica com mediambiental per el gasos dels vehicles, per el veïns, tant que arè es parle de aquest tema, on sol preocupa la restricció en carreteres i cinturons, oblidant els ciutadans que patim unes condicions agressives diàries i directes.

En fi, crec i cada dia mes, que la feina no sesta fen be, nomes soc un ciutadà no lligat a cap associació, ni veïnal ni social, però si amb experiències passades de lluita, i crec sincerament que la feina a peu del carrer no existeix en aquest ajuntament.

Atentament

Ricart

 

Badalona 9 d´Octubre del 2008

 
Fes clic a la imatge per a veure-la en una finestra nova

Resposta

07/11/2008

 

Benvolgut sr. Guillamón,

Recollim la seva inquietud respecte el soroll, comentar-li que en aquests moments estem treballant amb el mapa del soroll del municipi. Aquest mapa i la modificació de l'ordenança de soroll.establirà les directrius per tal de reduir les emissions sonores i també l'adequació de les diferents zones de la ciutat, on entraran temes de mobilitat.

Ben cordialment,

Mèrcè Rius Serra

Regidora de l'Àrea de Medi Ambient

Badalona, 7 de novembre de 2008 

 Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00