CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Jösse
Categoria: Consulta
Data: dijous, 03 octubre del 2019
Destinatari:
Dolors Sabater Puig
REGIDORA DEL GRUP MUNICIPAL GUANYEM ERC AVANCEM
Dolors Sabater Puig
Això del Consensus , funciona?
Observo que  en aquesta eina de queixa anomenada "Consensus"hi han moltes queixes i molt poquíssimes respostes. Potser no funciona ? com el wapzap del Sr.Alcalde que no em va contestar mai ningú

Resposta

08/10/2019

Benvolgut Jose,

Primer de tot gràcies per fer servir aquesta eina de participació i per adreçar-te a mi com a regidora a l'oposició. El teu missatge és molt oportú i preocupant, ja que certament he revisat el CONSENSUS i he pogut comprovar que, tal com dius, hi ha moltíssims missatges sense resposta en un llarg període de temps. Això és una falta de respecte a la ciutadania i un menysteniment cap a aquesta eina, ja que si no es generen respostes no té cap sentit enviar-hi preguntes. 

Pel que  fa a l'ús del watzap de l'alcalde, en el seu moment ja vam adreçar una pregunta des del Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú a l'alcalde, no només perquè teníem coneixement de que algunes preguntes no es contestaven, sinó també per conèixer quines eines de control i transparència s'havien articulat per assegurar que aquella eina pagada des de l'ajunatemnt es feia servir amb els criteris adequats i no per a usos electorals. Però tampoc vam obtenir resposta.

Agafo el compromís de fer arribar aquesta queixa, a la qual m'hi sumo com a regidora, al govern actual. I a poder oferir una resposta com cal el més aviat possible.

De moment poso en còpia d'aquesta resposta a la regidora de participació, Sra. Andrea Zapata, que estic segura que farà tot el possible per esmenar aquest dèficit de respostes per part de la majoria dels seus companys i companyes de govern. 

Molt cordialment

 

Dolors Sabater

Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú 

 

 Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00