CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Laura Tramuns
Categoria: Queixa
Data: divendres, 13 setembre del 2019
Destinatari:
Helena Bayo Delgado
REGIDORA DE L'ÀREA DE CULTURA I ESPORTS I DISTRICTE 4
Helena Bayo Delgado
vergonya de piscina centre

Fa vergonya com tenim des de fa anys la Piscina Centre, fa més de 30 anys hi nedava i m'atreviria a dir que les instal·lacions estan pitjor que llavors. molts dies amb l'aigua i l'ambient fred per culpa suposadament de la caldera però com a costum està el tenir les portes dels passadissos obertes, i així potenciem el corrent d'aire.

I que dir de la manera d'ensenyar a nedar que tenen allà? qui ho controla, algú mira que es fa amb els nens que hi van? fa vergonya, ensenyament amb maneguets i xurro alhora sense gairebé discriminació. Aquest any he dut la filla i ella és la primera que no hi vol tornar, ja nedava sola i s'ha hagut d'aguantar tot el curs amb els maneguets i el xurro inclòs per fer peus amb la taula de peus,perquè deien que és el normal. El normal per aquí? per algú que no en te ni idea no d'ensenyar a nedar? Per mi tenen els tenen surant, això si, amb un munt d'accessoris i amb poc criteri, no m'ha agradat gens i amb molta pena aquest any busquem una altre piscina on s'hi treballi alguna cosa més i millor, 

de totes maneres em dol en cor que ningú tingui el control de que s'hi fa i amb la cosa que no es pot accedir a les grades la gent no és coneixedora del que s'hi fa allà.

Doncs res, espero que la meva queixa pugui servir d'alguna cosa,

Salutacions i gràcies,

 

Laura Tramuns 
Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00