CARTES ALS REGIDORS
agenda
Autor: Marc
Categoria: Queixa
Data: diumenge, 22 octubre del 2017
Destinatari:
Francesc Duran Vilalta
REGIDOR DEL GRUP MUNICIPAL GUANYEM BADALONA AMB COMÚ
Francesc Duran Vilalta
Parada bus 500 a Ctra. de Santa Coloma

Hola Francesc,

T'escric per demanar l'arranjament, adaptació i senyalització de la parada d'origen/final del bus interurbà 500 de Sagalés (Sant Adrià-La Roca-Granollers), situada a Ctra. de Santa Coloma n° 38-40.

A part de que no té pal de parada ni cap senyalització (cosa que ja he comunicat a Sagalés), no hi ha prohibició d'aparcar i el bus ha d'estacionar "de mala manera" i els passatgers hem d'accedir al bus entre cotxes. A la imatge adjunta, treta de "Google Street View", podem veure l'exemple del que comento.

Fora bo l'arranjament i senyalització de la parada, o bé buscar-li una ubicació alternativa (com l'Av. Sant Salvador) en cas de no poder arranjar l'existent.

Salutacions i gràcies. 
Fes clic a la imatge per a veure-la en una finestra nova

Resposta

28/02/2018

 

Hola Marc,
disculpa el retard en la meva resposta. Respecte la parada del autobús interurbà 500 de l'empresa Sagalés a la carretera de Santa Coloma, et comento que ja hem senyalitzat un espai de parada per aquesta línia en condicions d'accessibilitat, restant pendent la retirada d'unes pilones per garantir que no molestin a la pujada i baixada de les persones usuàries i la col·locació d'un pal de parada per part de l'empresa.

 

Gràcies a ciutadans i ciutadanes interessades pel seu entorn com tu, podem millorar la nostra ciutat dia a dia.

 

Salutacions cordials,

 

 

Francesc Duran i Vilalta
Regidor d’Espais Públics i Mobilitat

 Nova carta


Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00