PLE MUNICIPAL
agenda
JUL
12
Ple Municipal extraordinari de data 12/07/2017

Tema: El proper dia 12/07/2017 a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, tindrà lloc a les 10 h, la Sessió plenària d'aquest ajuntament

Ordre del dia :
08notificacióconvocatòriaPle12-07-2017.pdf

CARTES ALS REGIDORS
agenda

carril bici Carrer Ponent

Ruben Guijarro Palma
DESTINATARI: RUBEN GUIJARRO PALMA
REGIDOR DE L'ÀMBIT DE GOVERN I TERRITORI i DEL DISTRICTE 6
enviada el dimecres, 13 març 2019 14:25

Bon dia

Al carrer Ponent hi ha un carril bici per sobre de la vorera des de l’Avinguda Marquès de Mont-Roig al Carrer del Progrés.

Aquest carril bici passa pel “Camí amic de la Mediterrània” inaugurat el passat setembre del 2018.

Degut a les últimes construccions d’edificis a la zona aquest carril bici s’ha trobat creuat per una entrada (de moment)  a un pàrquing on els cotxes han de pujar a la vorera i travessar-la per poder accedir-hi.

 

Al carril bici hi ha pintat a terra una senyal per tal que les bicicletes cedeixin el pas als cotxes. S’ha de tenir en compte la perillositat que això suposa, sobretot pels més petits que junt a les seves famílies han escollit un mitjà molt més sostenible per arribar a l’escola.

Quin tipus de reglament existeix per regular les llicencies alhora de concedir permisos per les entrades i sortides de pàrquings privats?

Agrairia una mica més de sensibilitat a l'hora de concedir llicencies en aquest sentit i es tingués en compte la massificació que està patint la zona i es prioritzi els vianant envers els cotxes.

 

 

Els hi proposo- sol·licito:

-Invertir la senyalització per tal que fossin els cotxes els que haguessin de cedir el pas a les bicicletes i a les persones

-Ampliar el carril bici al tram del Carrer Progrés fins al Carril Industria i arribar fins a l’escola Badalona Port (el mateix recorregut del Camí Amic)

 

 

 

Gràcies

 

 

Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00