PLE MUNICIPAL
agenda
FEB
28
Ple Municipal de data 28/02/2017

Tema: El proper dia 28/02/2017 a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, tindrà lloc a les 18 hores la sessió plenària d'aquest ajuntament.

Ordre del dia :
02notificacióPle28-02-2017.pdf

CARTES ALS REGIDORS
agenda

Informació sobre el nou Institut Ca l'Arnús (proposta i consulta)

Laia Sabater Díaz
DESTINATARI: LAIA SABATER DÍAZ
REGIDORA DE BADALONA EDUCADORA I DEL DISTRICTE NUM. 1
enviada el dimecres, 22 febrer 2017 11:24

Benvolguda Alcaldessa,

La meva filla l'any que ve començarà 1r d'ESO i estic mirant els instituts que té assignats la seva escola, l'Artur Martorell. 

De moment estic poc convençuda amb el que he vist. Així que tinc totes les esperances posades en el nou Institut Ca l’Arnús. 

Tinc un altre fill que aquest any ha començat P3 i l'hem hagut de portar a una escola Waldorf de Premià. Ens ha sabut molt de greu prendre aquesta decisió perquè creiem en l'escola pública, i en l’escola de proximitat, però alhora també creiem en un aprenentatge amb amor, joc, descobriment i fomentant l’amor per l’artístic.

Li explico això perquè per la filla de 12 anys també m’agradaria donar-li una educació secundària més vivencial, en un institut on per sobre de tot hi hagi molt amor als alumnes, on es treballi amb projectes, on ells mateixos descobreixin, on no hi hagi matèries sinó centres d’interès, on es promogui el tema artístic i creatiu com a aprenentatge global. I ara que s’està creant de nou l’Institut Ca l’Arnús crec que és una gran oportunitat tenint en compte aquests paràmetres.

Per saber una mica més sobre com estan ideant l’institut i tenir-ne una idea abans de la preinscripció, m’agradaria que ens informessin d’alguna forma sobre el projecte educatiu, l’equip docent, les instal·lacions. I sobre temes més concrets de la preinscripció: les places disponibles i els centres de primària que tindrà adscrits.

Li agraeixo la seva atenció i l’animo a continuar amb la bona tasca que està fent per Badalona.

Atentament,

Elisabet Solé

Participació ciutadana
Ajuntament de Badalona Pl. Assemblea de Catalunya, 9-11, 93 483 26 00