ESPAIS DE PARTICIPACIÓ
agenda
En aquest apartat podrà informar-se dels diferents mitjans de participació ciutadana habilitats a l'Ajuntament d'Arenys de Munt.  
veure més

La Regidoria de Participació vol promoure una actitud de respecte entre els vilatans i vilatanes, i també de respecte a l'entorn.  

Per aquest motiu, es va aprovar el Pla Director de convivència i civisme, així com la corresponent Ordenança i s'han seguit una sèrie d'expedients sancionadors en matèria de recollida de residus i de tinença d'animals.

 
veure més

En aquest espai participatiu trobareu tots els procesos que l'Ajuntament té oberts a la participació vilatana.  
veure més

En aquest espai trobareu les accions que des de la Regidoria de Participació es promouen per tal de donar suport a les entitats del Municipi, així com d'altra informació relativa a les entitats.

 

Per a consultar el directori d'entitats que treballen en el municipi, podeu adreçar-vos a l'apartat "entitats" del web municipal. 

 
veure més

Què és el Servei de Mediació Ciutadana? Es tracta d'un servei públic i gratuït, el qual té com a objectiu resoldre i gestionar d´una forma dialogada, pacífica i confidencial els conflictes provinents de la convivència i les relacions personals a través de la mediació i altres eines de gestió de conflictes. Què és la mediació i la gestió de conflictes? La med...
veure més

Què podran demanar els ciutadans al Síndic? El síndic és un òrgan institucional encarregat de vetllar pels drets i les llibertats dels vilatans/nes d'Arenys de Munt, en les seves relacions amb l'Ajuntament. En aquest sentit, qualsevol persona que cregui que un tràmit no es pot desenvolupar per la via administrativa o que no ha rebut l'atenció correcta, podrà sol·licitar, llavors, el servei del síndic. El s&i...
veure més

En aquest espai trobareu la diferent normativa que l'Ajuntament d'Arenys de Munt ha aprovat sobre la Participació Ciutadana.  
veure més

Aquí trobarà alguns dels procesos participatius que s'han seguit a Arenys de Munt.  
veure més

AGENDA
agenda
Novembre 2017
No hi ha esdeveniments previstos.Proposa un esdeveniment
INSTAGRAM
agenda
MAPA INSTAGRAM
agenda
web Aj. Arenys de Munt
Facebook Participació Arenys de Munt
Generalitat de Catalunya
Diputació de Barcelona
Sindic de Greuges
Participació ciutadana
Ajuntament d'Arenys de Munt Rambla Francesc Macià, 59, 93 793 79 80