BUTLLETÍ
agenda
Què i com milloraries Arenys de Mar? Arenys Parti
24 de setembre de 2013
Les diferents regidories de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ja estan començant a elaborar els pressupostos del 2014 i, aquest any, el govern municipal destinarà fins a 150.000€ dels pressupostos per invertir-los en les propostes fetes per la ciutadania.

La Regidoria de Participació Ciutadana és l'encarregada de gestionar aquest procés, un Procés Participatiu i obert al poble, i que té el referent en anys anteriors. Per això s'han distribuït les butlletes de participació amb la finalitat que qualsevol persona pugui fer arribar fins a cinc propostes dins dels diferents àmbits municipals: Serveis Socials, Territori i Planificació, Serveis Personals, Serveis Generals, Turisme i Fires i Promoció Econòmica i Comerç.

Les butlletes i les bústies es troben a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), al Centre Cultural Calisay (Sala de les Bótes, Regidoria de Participació Ciutadana), El Mercat Municipal, Biblioteca Municipal, Serveis Socials, i a les dependències municipals del carrer Doedes, així com en alguns establiments comercials d'Arenys de Mar.

Al carrer:

També podràs fer les teves propostes a les taules que del carrer els dies 20 i 27 de setembre a la tarda, i 21 i 28 de setembre al matí a la plaça de l'Església, al davant del Mercat Municipal i del c. Montserrat. El termini per formular les propostes comença el proper dilluns 16 de setembre i finalitzarà el 30 d'aquest mateix mes.

A més, també es poden fer propostes mitjançant el web municipal: FORMULARI DE PROPOSTES

Un cop finalitzat el període de recollida de propostes, es valoraran i validaran seguint criteris econòmics, tècnics, d'interès públic, segons competència de l'Ajuntament i sempre que no estiguin incloses en el Pla de Mandat. Les propostes que reuneixin aquests criteris i que hagin estat seleccionades passaran a la següent volta per ser votades per la ciutadania a finals d'octubre.

 

Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777