Procés Participatiu del nou tram cobert de la Riera
agenda

Es tracta d´un procés de reflexió, debat i recollida de propostes entre la ciutadania d´Arenys de Mar per decidir a què es vol destinar aquest nou espai públic al mig del poble.

Amb el resultat de totes les reflexions i de les propostes que es recullin, es redactaran les bases del concurs per escollir l´equip d´arquitectes que redactarà el projecte definitiu.

Aquest és un procés obert a tota la ciutadania d´Arenys de Mar que vulgui dir la seva sobre com ha de ser el futur de la nostra vila. Es tracta d´una oportunitat per decidir entre tots com serà aquest nou gran espai públic al centre del poble, i ens permetrà incidir en el projecte definitiu perquè podrem dir la nostra, i perquè les idees que surtin del procés seran tingudes en compte en la solució que s´esculli finalment.

A més, es tracta d´una oportunitat per trobar-nos, per debatre sobre quina vila volem i per conèixer de prop com es construeix l´espai públic. FES-NOS LA TEVA PROPOSTA DEL 8 DE JUNY AL 7 DE JULIOL

Després de la recollida de propostes el proper dissabte 17 de setembre a les 11h del matí a la Plaça de  l'Església us convidem a la presentació dels resultats i retorn de les propostes, però al mateix temps volem acabar amb un debat obert a les 12h del migdia perquè hi puguis acabar de dir la teva.

Podeu conèixer les propostes dels diferents col·lectius que hi ha participat en els documents adjunts d'aquest espai.

Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777