Arenys Participa! Pressupost Participatiu 2017
agenda

Pressupost Participatiu 2017

A Arenys de Mar vam iniciar la iniciativa Pressupost Participatiu l'any 2008. Des de llavors l'hem convocat fins a 7 vegades i ha servit perquè vosaltres, la ciutadania, decidíssiu què calia millorar, ja fos amb inversions en la via pública o amb despesa en formació i/o atenció als col·lectius més necessitats. En tot aquest temps ja hem invertit 621 mil euros en allò que heu votat i volem que ens continueu fent saber quines són les vostres prioritats per a Arenys de Mar.

Pots escollir en quines accions invertir fins a 200 mil euros del pressupost municipal de l'any vinent. En una primera fase, la ciutadania pot fer les propostes que voldria que es portessin a terme perquè, posteriorment, els tècnics municipals determinin aquelles que realment es poden portar a votació atenent als criteris d'interès públic, viabilitat tècnica, que siguin competència de l'Ajuntament i que el seu cost no sobrepassi el pressupost destinat.

En aquesta primera fase de propostes hi pot participar tothom sense límit d'edat i independentment d'on es visqui. A la fase de votació, hi pot participar la població empadronada a Arenys de Mar amb més de 16 anys.

Com hi pots participar?
- Dipositant la butlleta que hem enviat a la vostra llar en alguna de les urnes que trobareu en comerços i equipaments municipals (vegeu aquí el mapa de les urnes disponibles).
- Omplint el formulari que trobareu aquí.
- Participant a les meses a peu de carrer que trobareu tots els divendres tarda i dissabte matí al C.C. Calisay i plaça de l'Església, a més dels diumenges 12 de juny i 3 de juliol.

Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777