Arenys Participa! Pressupost participatiu 2015
agenda

Aquest any, la partida és de fins a 200 mil euros. La fase de propostes es va obrir el passat 12 de juny i romandrà oberta fins al 30 de juny.

Durant aquest temps la ciutadania puot realitzar les propostes de les accions que consideri necessàries per a la nostra vila. Es podran fer propostes al voltant d'inversions i serveis que pot oferir l'ajuntament i, un cop tancat el període de recepció, seran valorades i validades seguint criteris econòmics, tècnics, d'interès públic, de competència municipal, i que no estiguin previstes ni contradiguin el Pla d'Actuació Municipal.

Les propostes es poden fer als punts de participació que hi haurà als equipaments municipals i als establiments comercials amb el distintiu Arenys participa! També es podran fer mitjançant un formulari al web municipal.

La fase de votació s'inicia el 22 de setembre fins al 6 d'octubre. 

Ja podeu votar les 30 propostes finalistes del Pressupost Participatiu 2015

Arenys Participa!

 

Fins al pròxim 6 d'octubre ja podeu votar aquelles propostes ciutadanes que voldríeu que l'Ajuntament inclogués dins del Pressupost del 2015.Els tècnics municipals han estat avaluant en les darreres setmanes les prop de 600 propostes que la ciutadania va fer en la fase prèvia i, després de sotemtre-les als diferents criteris de viablitat (que s´ajustessin al pressupost disponible, fossin de competència municipal i no estiguessin ja incloses en el Pla de mandat d´aquest govern), 30 han estat les propostes finalistes que passen a la fase de votació popular.

Cada persona podrà triar fins a cinc propostes del llistat. Les votacions es poden realitzar de diferents maneres:

  • Presencial:

Dipositant la butlleta que trobareu al costat de les urnes que hi ha en dependències municipals (Ajuntament, Biblioteca, Mercat municipal, C.C. Calisay, Xifré, CAP, Serveis Socials, Brigada Municipal, Pavelló) i a diversos establiments comercials de la vila (Bacallà Montse Saurí Roig, Bolsos Piany, Can Giralt,  Rústic Cafè, Bare Nostrum, Can Badosa, Infoprint, Can Quintí, Ma Rosa Una Mica de Tot, Ca la Paulina, Ca la Manela, Can Pons, Ariadna 2, Fet d’Ara, Ateneu Arenyenc, Farmàcia Abril, Farmàcia Ballester, Farmàcia Bertran, Farmàcia Dorado, Farmàcia Rigola).

A més, també podeu participar votant a les taules que es posaran a peu de carrer els divendres 26 de setembre i 3 d'octubre a la plaça de l'Església, i els dissabtes 27 de setembre i 4 d'octubre al davant del C.C. Calisay. També el dissabte 4 d'octubre hi haurà una taula a la riera Pare Fita.

  • Telemàtica:

A través del formulari que trobareu al web municipal. Podeu accedir-hi des d'aquí

Resultat Votació Pressupost Participatiu 2015
DOC
Resultats Votació Pressupost Participatiu 2015 el 21 de gener de 2015

Calendari de l'Arenys Participa 2015
PDF
Calendari Pressupost Participatiu 2015 el 10 de setembre de 2014

Resultats Arenys Participa!: Pressupost Participatiu 2015
PDF
Resultats inicials fase propostes Pressupost Participatiu 2015 el 21 de juliol de 2014

Participació ciutadana
Regidoria de Participació Ciutadana CC. Calisay. Riera Pare Fita, 31, 937 959 777